SPECTACOL! S-a APLECAT şi bărbaţii au OFTAT! FOTO!!!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
15/06/2014, 17:00
SPECTACOL! S-a APLECAT şi bărbaţii au OFTAT! FOTO!!! GALERIE FOTO

Pana nu de demult cea mai bine clasata jucatoare romanca in clasamentul WTA, Sorana Cirstea trage din greu sa ajunga la performanta Simonei Halep. Atat de greu, incat se vede pe muschii ei cat efort face in sensul asta! In clasamentul WTA Sorana Cirstea (24 ani) ocupa locul 27, cu 1710 puncte, in timp ce Simona Halep se afla pe locul 4, cu 5140 puncte, cea mai buna clasare din istorie a unei jucatoare de tenis din România.

S 1

A fost însă o vreme insa cand Sorana cel mai bine clasata jucatoare romanca, asta se intampla in 2009, dupa ce atinsese faza sferturilor de finala la Roland Garros si ajunsese pe locul 23 in lume. Lucrurile s-au schimbat intre timp si a mai cazut cateva locuri, in timp ce Halep a avut o ascensiune fulminanta.

Sorana are un corp sculptat

Sorana, ca o luptatoare, nu se da invinsa insa si trage din greu, prin antrenamente draconice, sa mai castige cateva pozitii.

S 2

Paparazzii SPY au surprins-o impreuna cu mama ei, Liliana, in fata blocului unde locuieste sportiva. In timp ce Sorana pune niste bagaje in masina mamei ei, schimba cateva vorbe cu ea, se pupa, dupa care fiecare pleaca cu masina ei.
S3

Din fotografii silueta de sportiva de performanta a Soranei, care e imbracata, inevitabil, in tinuta sport, cu niste colanti care ii scot in evidenta picioarele zvelte, bine lucrate, si posteriorul bombat.

S4

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×