Cât de rezistent este iPhone8. Se merită să-l mai repari? Ce spun specialiştii! GALERIE FOTO

George Heisu  
înGalerie foto
26/09/2017, 00:05
Cât de rezistent este iPhone8. Se merită să-l mai repari? Ce spun specialiştii! GALERIE FOTOGALERIE FOTO

iPhone 8 este un telefon foarte rezistent, potrivit testelor făcute de internauţi, dar şi de firmele de IT! Odată stricat, repararea telefonului iPhone 8 este destul de problematică, mai ales din puntul de vedere al costului pieselor! Vezi mai multe piese sus, în Galeria Foto!

Dezasamblat de specialiştii iFixit, iPhone 8 este un telefon solid şi bine închegat, însă carcasa acoperită cu sticlă la partea din spate vine la pachet cu modulul pentru încărcare wireless lipit de interiorul capacului folosind un adeziv care face aproape imposibilă separarea ulterioară. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

IPhone 8! Panoul de sticlă deformează şasiul interior

Nu este clar dacă intervenţiile realizate folosind unelte specializate, în centrele de service autorizate de Apple, pot da rezultate mai bune. Cert este că separarea panoului din sticlă deteriorat a cauzat deformarea şasiului interior folosit la rigidizarea carcasei, fapt ce majorează substanţial costul reparaţiei.

Din fericire, ecranul este mult mai uşor de înlocuit, acesta fiind ţinut doar cu un strat subţire de adeziv aplicat pe contur. Potrivit analizei iFixit, iPhone 8 reprezintă un upgrade important, dar care preia multe componente întâlnite şi în carcasa lui iPhone 7.

Acumulatorul de 6,96 Whr este ceva mai mic decât modelul de 7,45 Whr întâlnit la iPhone 7, însă Apple promite autonomie similară, graţie folosirii unor componente mai eficiente în privinţa consumului de energie. Mai greu de dezasamblat pentru accesarea componentelor fixate la spatele carcasei, iPhone 8 obţine un scor modest de 6 din 10 puncte în clasamentul iFixit privind uşurinţa la reparare, cu un punct mai puţin decât predecesorii iPhone 6s şi iPhone 7.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×