Cât de mult s-a schimbat fiica lui Liviu Vârciu! Carmina este o adevărată domnişoară

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/03/2017, 19:21
Cât de mult s-a schimbat fiica lui Liviu Vârciu! Carmina este o adevărată domnişoară GALERIE FOTO

După ani în şir în care artistul a bătut drumul dintre Bucureşti şi Arad, pentru a-şi vizita fiica, Liviu Vârciu va fi nevoit să schimbe ruta şi să treacă graniţa ţării dacă i se va face dor de Carmina, unicul său copil. Carmina, fiica lui Liviu Varciu, a împlinit 14 ani şi este eleva în clasa a 8-a la o şcoală generală din Arad. Adolescenta locuieşte alături de mama sa şi se pregăteşte intens pentru susţinerea examenului de capacitate din această vara. Adolescenta a ales liceul unde doreşte să fie admisă, însă aici ea va studia un singur an, urmând să plece şi să studieze în continuare într-o altă ţară.

“Carmina vrea sa studieze arte, canto si actorie. Anul acesta va invata in tara, insa de anul viitor ne dorim sa mearga in Grecia, la o scoala americana. Este vorba despre Pinewood – American International School of Thessaloniki, o scoala unde invata elevi veniti din toata lumea. Carmina va sta singura, va locui in campus asemeni oricarui alt elev. Ne-am informat si am studiat bine oferta, sunt numeroase beneficii, performante, oportunitati. Costurile unui an de studiu se ridica la 10.000 de euro. Eu voi ramane in tara si, daca nu voi rezista sa stau departe de ea, probabil ca ma voi muta si in Grecia”, a declarat Ami, mama Carminei şi fosta iubită a lui Liviu Vârciu.

Carmina are deja o mulţime de pretendenţi, şi i-a spus acest lucru şi tatălui ei, doar că Liviu Vârciu nici nu vrea să audă ca fiica sa să aibă iubit de la 15 ani. El vrea ca aceasta să înveţe în primul rând carte, apoi să urmeze o facultate şi să nu-i fie gândul la băieţi, încă de pe acum.

Totuşi, actorul i-a cerut Carminei ca atunci când se va întâmpla să-şi dorească o relaţie serioasă cu vreun băiat, e musai să îl prezinte. Iar dacă ea va ieşi cu el, asta înseamnă că actorul a fost cel care şi-a dat acordul.

”Eu o voi proteja de nebuni şi de golani şi voi sta mereu în umbra ei”, spunea Vârciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×