Cât de mult s-a schimbat soţia lui Mihai Bobonete! Cătălina a slăbit foarte mult. Galerie FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/10/2019, 13:00
Cât de mult s-a schimbat soţia lui Mihai Bobonete! Cătălina a slăbit foarte mult. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Mihai Bobonete, mândru nevoie mare de soția sa. Sursa foto: spynews.ro

Mihai Bobonete se poate considera, fără îndoială, un om fericit și împlinit. Carismaticul actor are parte de un succes răsunător cu rolul lui Bobiță din Las Fierbinți, serialul fenomen difuzat de Pro TV și, mai mult decât atât, la capătul fiecărei zile obositoare petrecute pe platourile de fimare, este întâmpinat acasă de o soție superbă. În plus, partenera sa de viață a trecut în ultima vreme printr-o schimbare radicală.

Cătălina Bobonete, transformare incredibilă

Cătălina Bobonete a decis că a venit momentul potrivit să renunțe la kilogramele în plus care îi dădeau serioase bătăi de cap, iar acum se poate lăuda cu o siluetă care le-ar face invidioase chiar și pe cele mai frumoase prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Discretă din fire, frumoasa brunetă preferă să evite aparițiile publice, fiind rareori surprinsă alături de soțul său la evenimente mondene.

În schimb, de fiecare dată când are ocazia, cunoscutul actor și comediant vorbește cu mare drag despre femeia care i-a dăruit doi copii, pe Octavian (9 ani), și Maria (5 ani). Interesant este faptul că relația lor a început în urmă cu 25 de ani, însă au devenit soț și soție abia în 2003, iar cununia religioasă a avut loc ceva mai târziu, în 2017. „Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Și uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Așa că…am și uitat cum am cucerit-o. Nunta efectiv am făcut-o în 2017, dar a durat că a trebuit să mă conving, știi… că vreau să rămânem. Glumesc! (…) Am o relație destul de bună cu copiii, nevasta mă iubește, eu o iubesc pe ea așa că suntem fericiți”, povestea Mihai Bobonete, cu mult umor, într-un interviu acordat recent.

Cum reușește Mihai Bobonete să se împartă între muncă și familie

Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro.

Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare dată”, a mai spus îndrăgitul actor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×