Cât de mult s-a schimbat Jean Paler în ultimul an! Boala l-a transformat radical. A îmbătrânit subit și a devenit de nerecunoscut. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
05/02/2020, 13:57
Cât de mult s-a schimbat Jean Paler în ultimul an! Boala l-a transformat radical. A îmbătrânit subit și a devenit de nerecunoscut. FOTO GALERIE FOTO
Actorul Jean Paler s-a schimbat enorm din cauza problemelor de sănătate. Sursa foto: Facebook.com

Actorul de comedie Jean Paler (57 de ani) suferea de o boală delicată care l-a schimbat complet în ultima perioadă. Cunoscutul actor a îmbătrânit enorm de mult în ultima perioadă și fanii aproape că nu l-au mai recunoscut. 

Jean Ioan Paler, schimbat complet din cauza problemelor de sănătate

Îndrăgitul actor român Jean Paler a apărut tot mai rar în spațiul public după ce a ieșit la pensie din cauza problemelor medicale de care suferă de aproximativ 6 ani. Comediatul a acceptat să vină într-o emisiune TV unde a apărut total schimbat, semn că boala delicată de care suferă și-a pus amprenta. VEZI FOTO

Jean Paler și-a lăsat barbă și are părul încărunțit în totalitate, însă zâmbetul larg i-a rămas întipărit în ciuda stării sale de sănătate. Actorul a îmbătrânit enorm de când s-a retras de pe scena teatrului și arată extrem de schimbat față de cum îl știau fanii.

„… Antena Star cu frumoasa Majda ( Agenția VIP )”, a scris îndrăgitul actor pe una dintre paginile sale de socializare. „Iubesc meseria mea, iubesc ceea ce fac și iubesc oamenii veseli ❤️ Respect fiecare invitat și mă bucur să aud povești ce mă inspiră”, a adăugat la rândul ei frumoasa Majda Aboulumosha pe contul de Facebook.

Carismaticul actor are probleme cardiace de mai bine de 6 ani

Jean Paler a suferit un infarct în urmă cu șase ani, dar a reușit să depășească cumpăna. De atunci problemele sale medicale s-au agravat, iar în primăvara anului trecut îndrăgitul actor a ajuns pe mâna medicilor care au fost nevoiți să-i monteze un defribilator pentru ca inima să-i bată în continuare.

„Am mers să fac un set de analize, pentru că mă simțeam foarte slăbit. Nu mai eram în vână și cum sunt eu de felul meu. Nici să mănânc nu-mi mai venea. Cardiologul mi-a spus că sunt terminat.

Doctorul mi-a spus că inima mea nu mai funcționează decât 30%. Mi-a zis că trebuie să mă trimită urgent să mă internez. (…) Eu pot muri oricând. Au venit salvările la mine, m-au scos cu pompieri din casă. Nimeni nu mi-a zis că sunt jale cu inima”, a explicat carismaticul actor anul trecut, relatează cancan.ro.

Jean Paler este unul dintre marii actori ai României. Îndrăgitul actor a pus boala pe seama emoțiilor pentru că de fiecare dată când trebuia să urce pe scenă avea trac. Jean Paler și-a asemănat situația cu cea a celebrului Jean Constantin care avea de asemenea, emoții enorme.

„Emoțiile mi-au făcut inima praf, eu înainte să urc pe scenă am mai emoții, așa cum avea și bietul Jean Constantin”, a mărturisit îndrăgitul actor în urmă cu ceva vreme.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×