Cât de mult a crescut Maya, fiica Antoniei! Imagini realizate recent, de Vincenzo

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
08/05/2018, 16:45
Cât de mult a crescut Maya, fiica Antoniei! Imagini realizate recent, de Vincenzo GALERIE FOTO
Fiica Antoniei a crescut și s-a schimbat enorm

În vârstă de 7 ani, Maya a crescut și nu mai este copila de altădată. Fetița trăiește alături de tatăl ei în Italia, este la școală și vine foarte rar în România. Antonia a încercat să păstreze o relație cât mai apropiată cu cea mică, însă distanța atârnă greu în această situație.

Antonia și Vincenzo Castellano au divorțat după o relație de 6 ani. Din iubirea celor doi, s-a născut Maya, o fetiță care îi seamănă leit ca frumusețe  mamei sale. De ce nu, nici tatăl  nu este un bărbat leit, așa că a avut pe cine să moștenească micuța.

Maya a crescut și seamănă tot mai mult cu Antonia

Maya a crescut, iar asta e vizibil cu ochiul liber, mai ales că vine foarte rar în România. Noi am intrat în posesia unor imagini realizate recent de Vincenzo. Fetița s-a înălțat, iar trăsăturile sunt din ce în ce mai frumoase. Ea seamănă tot mai mult cu o adolescentă, fiind total diferită de bebelușa de altădată.

Cum s-a încheiat relația cu tatăl Mayei

Vincenzo Castellano a vorbit deschis, după 5 ani, despre cum s-a încheiat relația lui cu Antonia. Bărbatul o respectă enorm pe fosta lui soție.

„Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar, m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. (…) Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţiona”, a spus Vincenzo Castellano, potrivit apropotv.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×