Fabulos! Vezi câţi bani câştigă în fiecare zi cele mai mari vedete din lume!

Filon Stan   
în Hotnews
31/10/2017, 19:50
Fabulos! Vezi câţi bani câştigă în fiecare zi cele mai mari vedete din lume!

Sumele câştigate de vedetele de la Hollywood sau cântăreţii renumiţi sunt fabuloase. Chiar şi împărţite la 365, câte zile sunt într-un an, acestea sunt tot fabuloase! Te-ai întrebat vreodată câţi bani fac cei mai bogaţi oameni ai planetei în fiecare zi? Vedete, oameni politici, figuri regale – mulţi se laudă cu sume la care noi, muritorii de rând, nici măcar nu visăm.

Cei de la Forbes au publicat lista anuală a celor mai bogaţi oameni din lume. Au fost luate în considerare câştigurile din ultimul an, aşa că a fost uşor de calculat câţi bani au câştigat cei mai în vogă artişti într-o singură zi din anul care a trecut! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Cât caştigă pe zi o vedetă! Topul este condus de Beyonce

Beyonce – 246 574 euro/zi

Queen B. a dat lovitura cu albumul ”Lemonade”, anul trecut. Vânzările i-au crescut considerabil şi după naşterea gemenilor, aşa a ajuns să câştige aproape 250 de mii de euro pe zi.

Adele – 162 735 euro/ zi

Albumul ”25” s-a vândut în peste 20 de milioane de exemplare în toată lumea, iar Adele a fost în turneu aproape tot anul, aşa s-a strâns suma fabuloasă.

Sir Elton John – 141 686 euro/ zi

Concertele live şi drepturile de autor din albumele mai vechi i-au adus cei mai mulţi bani. Artistul îşi va rotunji şi mai mult veniturile, pentru că scrie o autobiografie şi a compus coloana sonoră pentru un musical.

Ed Sheeran – 87 066 euro/zi

Albumul ”Divide” este cel care i-a rotunjit cel mai mult veniturile lui Ed Sheeran. La asta se adaugă şi drepturile de autor de la piesele pe care le compune pentru alţi artişti.

Rihanna – 84 773 euro/zi

Rihanna a dat lovitura cu mai multe hituri lansate anul trecut. La suma respectivă s-au adăugat şi banii veniţi din numeroasele sale concerte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×