Cât a crescut fiica Antoniei! Maya s-a machiat și s-a pozat așa! Cât este de frumoasă!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/02/2019, 14:41
Cât a crescut fiica Antoniei! Maya s-a machiat și s-a pozat așa! Cât este de frumoasă! GALERIE FOTO
Cum arată fiica Antoniei acum? A crescut foarte mult

Maya, fiica Antoniei, a crescut foarte mult! Fetița este extrem de frumoasă și seamănă foarte bine cu tatăl ei. Maya locuiește în Italia, fără mama ei. Antonia este într-o relație cu Alex Velea, cel cu care are doi copii: Akim și Dominic. Cu toate că sunt departe una de cealaltă, Antonia reușește să mențină o relație strânsă cu fiica sa. Micuța a cucerit de-a dreptul internetul cu frumusețea moștenită și de la mamă și cu carisma ei.

Maya, fiica Antoniei, din ce în ce mai frumoasă!

Vizitele în Italia la fiica sa nu sunt foarte dese, însă, atunci când au ocazia, recuperează tot timpul pierdut. Maya i-a cerut artistei să o macheze exact ca ea, așa că Antonia s-a conformat. Cântăreața a filmat multe momente în care cele două se distrau de minune pentru a le arăta și urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare.

Alex Velea, Antonia și Maya
Alex Velea, Antonia și Maya

„Playing with make-up (jucându-ne cu machiaj n.r)”, a fost textul din dreptul unei fotografii. „Îi place să cânte, să danseze, e o isteaţă, îi place să facă glume. Am fost la ea anul acesta şi voi mai merge curând din nou. Când mă uit la ea mă văd pe mine când eram mică, versiunea mea mai mică. Îmi place caracterul ei cum se formează….”, a dezvăluit recent Antonia, pentru Click!

Așa arată Maya acum
Așa arată Maya acum

Alex Velea, relație excepțională cu fiica Antoniei din căsătoria anterioară

Alex Velea a fost surprins de multe ori în momente în care îi dăruia iubire fiicei Antoniei. Maya îl place foarte mult și îl consideră foarte apropiat. „Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte”,  a povestit Antonia.

Antonia încă se află în proces deschis de divorț, după ce a ales să-i spună adio lui Vicenzo Castellano, pentru a stabili custodia finală a fetiței. În acest timp, artista s-a iubit cu Alex Velea, cel cu care a făcut doi copii. „Nu înţelege nimeni, de fapt, toată lumea caută răspunsuri la mine… Ideea e că acest caz se ţine în Italia şi se mişcă greu. Ţine de legea de acolo şi nici eu nu ştiu ce să spun. Tot ceea ce pot să fac e să mă lupt până la capăt până se rezolvă, evident că nu mă las pentru că ea e bucată ruptă din mine. Nu ştiu ce mamă ar renunţa la copilul ei. Mă rog în fiecare zi să se termine şi să poată să vină şi ea aici odată şi odată.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×