Câştigătorul trofeului Vocea României vine din echipa lui Smiley! A plecat acasă cu 100 de mii de euro!

Filon Stan   
în Galerie foto
16/12/2017, 16:40
Câştigătorul trofeului Vocea României vine din echipa lui Smiley! A plecat acasă cu 100 de mii de euro! GALERIE FOTO

Câştigătorul Vocea României 2017 a fost ales de telespectatori. Vocea României este Ana Munteanu, care a câştigat marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro! Ana Munteanu vine din Chişinău, a făcut canto cinci ani, iar în prezent este elevă la liceu şi ia lecţii de xilofon, tobe şi pian. Studiază foarte mult şi toată viaţa ei se învârte în jurul muzicii. Moşteneşte talentul de la părinţii ei, care au calităţi vocale excepţionale, dar care nu au performat în acest domeniu. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

În 2014, la numai 13 ani, tânăra a câştigat „Moldova are Talent”, cu piesa Patriciei Kaas – „Il parle d’amour”. Tânăra spunea atunci că este o mare fană a legendarului cântăreţ rus Vladimir Vîsoţki şi a cântat mai multe melodii ale acestuia până sp ajungă în finală.

Câştigătorul Vocea României 2017 nu credea vreodată că va pleca acas cu cec-ul!

„Mulţumesc lui Vîsoţki care e dragostea mea cea mare. Nici nu mi-a trecut prin gând că voi învinge”, declara Ana, după victoria din concursul de la Chişinău. Smiley a fost fascinat de calităţile vocale ale Anei încă din etapa audiţiilor pe nevăzute, a pariat pe ea de fiecare dată şi au lucrat foarte bine împreună în toate aceste luni. Concurenta a reuşit întotdeauna să-l impresioneze şi a vrăjit publicul cu momentele pe care le-a prezentat pe scenă. În seara aceasta, Ana a cântat trei melodii: La boheme – singură, De unde vii la ora asta – împreună cu Smiley şi The prayer – împreună cu Marcel Pavel.

Extrem de emoţionată şi cu lacrimi în ochi, Ana a declarat imediat după ce a aflat rezultatul voturilor: „Sunt extrem de fericită. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au susţinut, tuturor celor care mi-au trimis mesaje, m-au sunat, m-au felicitat. Vreau să-i mulţumesc în primul rând lui Smiley, pentru că el este cel care m-a adus până aici, el a avut încredere în mine. Şi, bineînţeles, Alinei Dincă, vocal coach-ul meu din competiţie. A fost visul meu să lucrez cu Smiley, să vin la Vocea României, să cânt. Vă mulţumesc şi vă iubesc!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×