Cel mai norocos ieşean şi-a ridicat premiul! A câştigat 2 milioane de euro cu puţin peste 15 lei!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
19/02/2018, 17:50
Cel mai norocos ieşean şi-a ridicat premiul! A câştigat 2 milioane de euro cu puţin peste 15 lei!

I-a surâs norocul! Un ieşean a câştigat marele premiu de la 6 din 49! Caştigătorul premiului de 2 milioane de euro la extragerea 6/49 din 11 februarie este din Iaşi, are în jur de 60 de ani, iar cu banii câştigaţi doreşte să înceapă o afacere şi să-şi ajute copiii.

Bărbatul s-a prezentat luni la sediul central al Loteriei Române pentru a-şi revendica premiul în valoare de 9.325.973,81 lei, la care au visat zeci de mii de români.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Câştigătorul marelui premiu la 6 din 49 şi-a ridicat premiul!

El joacă de mulţi ani la Loto 6/49, însă ocazional. A declarat că din luna decembrie a început să joace frecvent, sperând că va câştiga în curând. Pe biletul norocos a jucat trei variante simple, cea de-a treia variantă fiind cea câştigatoare.

După cum a mărturisit, era cât pe ce să nu joace cea de-a treia variantă iar cele 6 numere au fost puse la întâmplare, aşa cum i-au venit în minte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×