Am ajuns la finalul sezonului 4 al show-ului culinar Chefi la Cutite. Câştigătorul celui mai dur sezon Chef la Cuţite este Andrei Olteanu din echipa lui Sorin Bontea. Marea finală a emisiunii ”Chefi la cuţite” a adus surprize mari pentru chefii Dumitrescu, Bontea şi Scărlătescu. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!
Marţi, al patrulea sezon „Chefi la cuţite” şi-a desemnat câştigătorul în persoana lui Andrei Olteanu, un tânăr bucătar de doar 26 de ani, care a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea. „Andrei, câştigătorul sezonului 4 Chefi la cutite! Al meu!”, a scris Chef Bontea pe Facebook, alături de o fotografie semnificativă.
Câştigătorul Chefi la Cuţite 2017, meniu fără cusur
S-a luptat cu doi concurenţi de-ai lui Florin Dumitrescu, Mihai Necula şi Silvian Hârâială. Pentru a doua oară în patru sezoane, Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun elev în ultimul act al competiţiei. Nervii au fost întinşi la maximum, dar au fost învinşi de dorinţa de a demonstra cine este cel mai bun şi cine merită să plece acasă cu cecul de 30.000 de euro. Pentru proba finală, cei trei au avut de făcut un meniu complet: starter (aperitiv), fel principal şi desert. Nu au lucrat de unii singuri, ci au avut parte de un ajutor preţios.
În grupul câştigător, Andrei Olteanu i-a avut alături pe Florian Lazăr şi Mihai Ionescu, de la echipa mov, şi pe Ionuţ Chiriţoiu, de la echipa verde. Meniul ales de Andrei a fost de efect şi i-a adus voturile majoritare care l-au făcut învingător. La aperitiv a avut: Scoici Saint Jaques şi King Crab în sos de cocos, cu ciuperci shimeji
- Cum arăta Corina Caragea la primul jurnal din carieră la Pro TV. Au trecut 17 ani de atunci
- Cum a ajuns Mircea Bravo un vlogger de succes. E surprinzător ce studii are
- Oana Roman se apără după ce a fost acuzată că a cerut produse gratis de la Cristina Bâtlan: „Îmi permit să-i cer ce vreau eu”
- De ce a lipsit Mario Fresh la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram. Ce mesaj i-a transmis artistul
- Câștigăm 5570 de lei în a doua zi de Crăciun!
Fel principal: Doradă, piure cu usturoi şi sos de creveţi. Desert: Mousse de ciocolată, mousse de zmeură, sos de mango. Acest ultim preparat a fost creaţia lui Florian Lazăr. Andrei a recunoscut că nu îi place deloc să facă deserturi, aşa că s-a lăsat pe mâna fostului rival. Acesta a fost meniul care i-a adus cecul de 30 de mii de euro!