A câştigat marele premiu la loto, dar toată lumea îl urăşte. Ce a făcut bărbatul i-a adus imediat un proces

Filon Stan   
în Hotnews
19/10/2017, 14:23
A câştigat marele premiu la loto, dar toată lumea îl urăşte. Ce a făcut bărbatul i-a adus imediat un proces

Un canadian a şocat o ţară întreagă, imediat după ce a câştigat premiul cel mare la loto! Bărbatul a fost sunat de soţia sa pentru a îi reaminti să verifice biletul de loto. Când a aflat că este câştigător, bărbatul a făcut un gest reprobabil. Maurice Thibeault a devenit personajul negativ din Canada, după ce a câştigat la loto. Canadianul şi-a părăsit iubita fără nici o explicaţie, la cinci zile după ce a aflat că a câştigat premiul cel mare la loto.

Bărbatul şi-a dat seama că are biletul câştigător la loto şi pentru că nu a vrut să împartă premiul cu jumătatea lui şi-a luat tălpăşiţa şi s-a făcut nevăzut. Cei doi jucau des la loto, iar femeia povesteşte că uneori cumpăra ea biletele, alteori el. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Câştigătorul la loto spune că dorea de ceva timp să-şi părăsească soţia

„Cumpăram bilete la loterie împreună, aproape mereu. Uneori îi dădeam bani pentru a cumpăra bilete când mergea să-şi ia ţigări. Am stabilit că dacă vom avea un bilet câştigător banii vor fi ai noştri”, a povestit Denise Robertson din Ontario, potrivit Mirror.

Femeia a auzit la radio că marele premiu în valoare de 12,2 milioane de dolari s-a câştigat şi că ar fi vorba de doi norocoşi, unul fiind chiar de la ea din oraş. Imediat, Denise şi-a sunat iubitul şi l-a întrebat dacă a verificat lozul. După ce şi-a dat seama că are numerele câştigătoare şi va primi 6,1 milioane de dolari, bărbatul a plecat de acasă.

Denise l-a chemat în instanţă pentru a-şi cere partea din premiu. Bărbatul se apără şi spune că voia de mai mult timp să se despartă de ea. Acum, cei doi au un proces pe rol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×