ACUM! Două VEDETE AU DIVORŢAT în MARE secret! Nimeni nu se aştepta la asta

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/03/2015, 15:27
ACUM! Două VEDETE AU DIVORŢAT în MARE secret! Nimeni nu se aştepta la asta GALERIE FOTO

Incredibil dar adevărat! Două super vedete de la noi, care păreau un cuplu extrem de solid, au luat decizia şoc să divorţeze! Totul pe nepusă masă şi în mare secret, bomba explodînd astăzi!

Stelian Ogica a divortat de sotia lui, Casandra-Stefania (vezi sus in galerie foto imagini incendiare cu frumoasa blonda – click pe poze), insa aceasta nu s-a prezentat la desfacerea casatoriei ci si-a mandatat avocatul. Stelian Ogica e din nou un barbat liber dupa ce „Viespea” lui a inaintat hartiile de divort prin corespondenta.

DOLIU în televiziune! O celebră prezentatoare TV A MURIT! 

Oficial, cei doi au fost casatoriti timp de trei ani, insa de un an si jumatate, Casandra facea multe drumuri in Austria, unde a locuit o vreme in casa unui medic de acolo. Divortul a avut loc la sfarsitul lunii ianuarie, din vina ambelor parti.

FOTO SOC!!! MEME STOICA, DE NERECUNOSCUT!!! CUM ARATA DUPA UN AN DE INCHISOARE!!!

„Admite cererea formulata. Desface casatoria partilor incheiata la data de 24.02.2012 si inregistrata sub nr 3 in Regstrul de stare civila a localitatii Stoenesti, jud Giurgiu, din vina ambelor parti.

FOTO SOC!!! PRODANCA SI REGHE AU RAMAS INTERZISI CAND SI-AU VAZUT FATA LOR ASA!!! IPOSTAZE INCENDIARE!!!

 

Dispune ca reclamanta sa poarte, pe viitor, numele care-l avea inainte de casatorie. Ia act ca din casatoria partilor nu au rezultat copii” – asa suna hotararea de divort pronuntata de judecatori, conform wowbiz.ro

.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×