Căsnicia lui Mutu, în PERICOL! „Briliantul” îşi poate pierde şi a treia soţie

Mirela Apostol   
în Hotnews
16/01/2016, 00:00
Căsnicia lui Mutu, în PERICOL! „Briliantul” îşi poate pierde şi a treia soţie GALERIE FOTO

Adrian si Sandra Mutu s-au cununat pe 1 ianuarie in Cuba, chiar de ziua frumoasei brunete, fotbalistul reusind sa-i pregateasca o surpriza la care timisoreanca nu se astepta. Chiar si asa, certificatul de casatorie poate fi anulat.

„Briliantul” si Sandra Bachici, de la 1 ianuarie devenita Mutu, se considera cei mai fericiti oameni de pe pamant, iar faptul ca si-au unit destinele in fata ofiterului starii civile i-a implinit sufleteste atat pe ei, cat si pe cei din familie. Totul a fost o surpriza din partea fotbalistului, insa bruneta nu a fost singura care a ramas surprinsa, ci si rudele acestora.

Mutu si Sandra au spus „DA” in fata ofiterului starii civile din Cuba, insa CANCAN.ro a aflat ca cei doi sunt nevoiti sa repete ceremonia si in Romania, in Capitala, la primaria sectorului doi, zona in care locuiesc cand sunt in tara.

Daca indragostitii vor amana mai mult de sase luni acest moment, casatoria din Cuba poate fi anulata. Acest lucru nu este insa o problema pentru ei, deoarece planuiesc sa legalizeze actele, iar Sandra sa devina Mutu si in buletin saptamanile ce urmeaza.

„Nici nu se pune problema sa nu legalizeze nunta si in Romania. Este o procedura care trebuie urmata. Asa e legea. Daca te casatoresti afara, ai timp sase luni sa faci nunta si in tara ta.”, au declaat surse din anturaj, pentru CANCAN.ro.

Sandra voia nunta vara

Initial, Mutu si Sandra au decis ca nunta sa fie in decembrie, insa pentru ca bruneta isi dorea foarte mult sa se casatoreasca vara, Mutu s-a gandit ca o va duce intr-un loc in care este soare si cald.

Asadar, toata excursia din Cuba a fost facuta cu un gand precis. Mutu avea de gand sa o ia de nevasta si nu accepta gandul ca se va intoarce in tara tot singur in acte. Asadar, planul lui a fost dus la bun sfarsit.

„Adi o iubeste atat de mult pe Sandra incat nu isi vede viata fara ea. Este cel mai fericit cu ea. Nu stiu cum sa explic toata dragostea ce ii uneste. Sunt suflete pereche. Greu gasesti pe cineva cu care sa fii compatibil„, au conchis sursele noastre.

Citeşte mai mult pe CANCAN.RO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×