OFICIAL! Ultima oră! DIVORŢ BOMBĂ! Vedeta PRO TV a făcut anunţul! E iar o femeie liberă! GALERIE FOTO cu ea goală, în PLAYBOY!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/12/2015, 00:10
OFICIAL! Ultima oră! DIVORŢ BOMBĂ! Vedeta PRO TV a făcut anunţul! E iar o femeie liberă! GALERIE FOTO cu ea goală, în PLAYBOY! GALERIE FOTO

O frumoasa bruneta de pe plaiurile noastre mioritice a postat astazi pe un site de socializare o poza cu fostul ei sot, in care anunta prietenii virtuali ca de astazi este oficial, o femeie libera.

VEZI IN GALERIA FOTO IMAGINI FIERBINTI CU VEDETA PRO GOALA COMPLET! E FABULOASA!

Nicoleta Matea, cunoscuta ca si ”casnica de la Masterchef”, a postat o fotografie pe un site de socializare in care apare alaturi de fostul ei sot, insotita de mesajul: ”De astazi suntem oficial divortati :))))) dupa atata asteptare :))))) sa aveti o zi minunata dragi prieteni…. A new day…a new life”.

Nicoleta Matea si Stefan s-au casatorit civil in urma cu doi ani, iar cateva luni mai tarziu au facut si cununia religioasa.

Problemele cu legea ale sotului sau, condamnat in Viena pentru mai multe furturi, au dus la amanarea cununiei religioase.

Stefan a primit 15 luni de inchisoare cu executare, insa a reusit sa-i convinga pe judecatori ca trebuie sa ispaseasca o pedeapsa mai mica si a fost eliberat in toamna lui 2013.

Casnica de la Masterchef se declara o gurmanda

A descoperit ca-i place sa gateasca in urma cu trei ani, cand a constatat ca nu-si permite sa manance numai in oras.

S-a pus pe treaba si a realizat ca gatitul e o activitate foarte placuta: „Mie imi place cel mai mult sa gatesc ce mi se cere”, spune actrita de 25 de ani despre preferintele ei.

Insa atunci cand vine vorba de mancat, Nicoleta se considera o gurmanda, facand eforturi doar sa guste din tot, ca sa nu se ingrase, insa preferatele ei sunt fructele de mare, pastele si carnea de vita.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×