Casa Regală a Marii Britanii, tot mai scindată. Regina Elisabeta, supărată pe Prințul Harry. Meghan își anunțase recent retragerea din viața publică

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
23/10/2019, 11:56
Casa Regală a Marii Britanii, tot mai scindată. Regina Elisabeta, supărată pe Prințul Harry. Meghan își anunțase recent retragerea din viața publică
Regina Elisabeta, nemulțumită de situația din familia regală. Sursa foto: Daily Express

Casa Regală a Marii Britanii trece prin cea mai serioasă criză din istorie. După interviul pe care l-a acordat Meghan Markle pentru postul de televiziune iTV, în care a spus că nu se simte bine în familia cu sânge albastru, a venit rândul lui Harry să deplângă răceala care s-a instalat printre membrii familiei. Harry spunea că abia mai are o relație cu fratele său, William.

Regina Elisabeta a Marii Britanii trebuie să gestioneze tot mai multe neînțelegeri în familia sa

Ducele de Sussex a mărturisit într-un documentar că abia se mai vede cu Prințul William, după ce Meghan Markle recunoscuse, cu lacrimi în ochi, dificultatea cu care reușește să se integreze în familia regală și provocările de care are parte aproape în fiecare secundă. Analiștii britanici spun că neînțelegerile dintre membrii familiei regale pot slăbi considerabil încrederea cetățenilor în cea mai respectată instituție din Regat.

Prințul Harry, pe lângă faptul că a dezvăluit că nu mai are o relație apropiată cu fratele său, ducele de Cambridge, a mai spus recent că îi este teamă ca soția lui, Meghan, să treacă prin aceeași situație prin care a trecut mama lui, Prințesa Diana. De altfel, tot mai mulți le compară, mai ales că Meghan a încercat de câteva ori să iasă din rând imitând comportamentul Dianei în acțiunile publice, apropiindu-se ”nepermis de mult” de oamenii de rând.

regina elisabeta
Meghan Markle ar fi sădit mărul discordiei în Casa Regală. Sursa foto: people.com

Relații scindate

Presa britanică scrie că Harry i-a reproșat lui William în particular că nu a susținut relația lui cu Meghan Markle, chiar dacă acesta i-a fost naș la nuntă. Mai mult, nici între cumnate situația nu stă tocmai roz. Kate Middleton și Meghan Markle nu se au la inimă și, oricât de mult au încercat să nu arate asta în mod public, s-a văzut cât de rece se tratează de fiecare dată când participă cu soții lor la diferite evenimente, scrie mirror.co.uk.

Pe Regină a deranjat-o afirmația lui Harry vizavi de relația cu fratele său mai mult decât fițele pe care ducesele Kate și Meghan le-ar fi făcut la un moment dat, ambele încercând să se integreze în noua familie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×