Carmen Tănase, adevărul despre retragerea din lumina reflectoarelor! “Mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorțea un picior”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/07/2019, 11:45
Carmen Tănase, adevărul despre retragerea din lumina reflectoarelor! “Mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorțea un picior” GALERIE FOTO
Carmen Tănase are probleme serioase de sănătate. Sursa foto - facebook

Actrița Carmen Tănase a spus tot adevărul despre motivul care a dus la retragerea ei din lumina reflectoarelor! Invitată în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars, artista care i-a dat viață “Flăcăricăi” a explicat de ce a luat decizia de a nu mai juca în filme și nici în piese de teatru în perioada următoare. Aceasta a precizat că are probleme serioase de sănătate.

Carmen Tănase, adevărul despre retragerea din lumina reflectoarelor!

Carmen Tănase spune că mai mulți factori au determinat-o să meargă la medic. Actrița nu a ezitat și a precizat că simptomele care au speriat-o foarte tare au fost dureri de spate, amorțeli în picior și palpitații. A decis, astfel, să ia o pauză în care să se odihnească, dar și să-și trateze problemele. “Răgazul acesta l-am folosit să-mi fac toate investigaţiile medicale.

Este un cerc vicios programatul la medic. Am profitat de răgazul acesta, mi-am făcut şi eu controale, mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia. Dar mai am. Am învăţat că trebuie să am grijă”, a spus Carmen Tănase care în trecut a precizat că îi displace foarte tare să copieze tipare de comportament și a recunoscut că există un lucru care o enervează cel mai tare la cei din jur.

Carmen Tănase, adevărul despre retragerea din lumina reflectoarelor! Carmen Tănase
Carmen Tănase s-a retras din mai multe roluri. Sursa foto – facebook

Ce nu îi place actriței să facă niciodată

„Lumea zice că sunt arogantă, dar nu sunt arogantă, aşa par. Cuvântul trebuie pentru mine a devenit de neauzit. Nu ştiu de ce, dar nu-l mai suport. Dacă îmi spune cineva trebuie să faci asta, chiar dacă lucrul acela este OK, nu îl fac, pentru că a zis cineva trebuie. Nu vreau să stau în rând!

Am făcut o fixaţie pentru asta. Nu vreau! De aceea nu vreau să merg la premiere. Nu vreau! Mă duc după o săptămână. Da, dar toată lumea… Nu vreau”, a mai spus Carmen Tănase

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×