Carmen Harra vrea să devină mamă la 63 de ani

Maria P   
în Stiri mondene
17/05/2018, 17:15
Carmen Harra vrea să devină mamă la 63 de ani GALERIE FOTO
Carmen Harra vrea să devină mamă la 63 de ani

Carmen Harra vrea să devină mamă la 63 de ani. Clarvăzătoarea a mărturisit, în cadrul unei emisiuni, că vrea să devină mamă din nou!

„Eu sunt cea mai fericită! Dacă aș putea să adopt, eu cred în adoptat, cred în asta și mi-am propus să adopt chiar și un adult. Într-un fel l-am adoptat și pe asistentul meu. (…) La nivelul sufletului vrem să fim mereu tineri și să iubim și să fim mereu fericiți, dar cred în a adopta, cred în a face bine, cred în a dărui.”

„Nu este nimic mai important decât să transferăm învățămintele noastre la generațiile următoare. Nu cred nimic mai frumos decât să poți să dai, să dăruiești. Sufletul ăla pe care îl adopți, mai ales dacă adopți un copil, tu sădești în el iubire. Nu contează biologic al cui este, câteodată omul ăla care vine în viață, vine pentru că între ține și sufletul respectiv poate să fie o cârmă dintr-o viață anterioară”, a transmis Carmen Harra, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Carmen Harra a răspuns în direct dacă vrea să adopte un copil. Aceasta a zis că este foarte posibil, iar peste câteva luni ne-ar putea prezenta noul membru al familiei sale.

„Da. Chiar mă gândesc foarte serios să fac lucrul acesta. Pe de altă parte sunt o mare iubitoare de natură, de flori, de plante. Ador animalele, am găsit o pișca acum câteva luni. Nu am putut să o laș pe stradă, am luat-o în casă și am avut grijă de ea. Acum este o pisică mare. Eu sunt o iubitoare de animale, de pisici, de câini, de tot ce natură a creat. Este incredibil cu animalele astea, dăruiesc iubirea înapoi. Dacă nu puteți să adoptați un copil, adoptați un animal pentru că este o cârmă pozitivă”, a mai agăugat Harra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×