Carmen Grebenişan, de la Asia Express, s-a despărțit de iubit. Ochii care nu se văd, se uită

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/02/2020, 15:43
Carmen Grebenişan, de la Asia Express, s-a despărțit de iubit. Ochii care nu se văd, se uită
Carmen Grebenişan, de la Asia Express, s-a despărțit de iubit. Sursa foto: clik.ro

Frumoasa Carmen Grebenişan, de la Asia Express, trece printr-o perioadă mai puțin plăcută. Blondina a recunoscut că s-a despărțit de iubit, imediat după încheierea emisiunii de la Antena 1. Așadar, distanța și-a spus cuvântul în cazul ei.

Carmen Grebenişan, de la Asia Express, s-a despărțit de iubit

Carmen Grebenişan face echipă cu Alina Ceușan la Asia Express. Cele două blonde sunt extrem de sexy și apreciate în mediul virtual, acolo unde vin cu sfaturi foarte utile pentru tinerele  care vor să învețe să se macjieze și să se îmbrace după ultimele tendințe.

În cadrul unui interviu acordat pentru revista Unica, frumoasa blond a vorbit despre situația în care se află acum și a mărturisit că este singură. „Iubitul meu a dispărut recent din peisaj”, a declarat Carmen.

Alina Ceușan, cealaltă jumătate a echipei de la Asia Express, va deveni mamă

Dacă frumoasa Carmen Grebenişan s-a despărțit de iubit, cealaltă jumătate blondă a echipei de la Asia Express trece printr-o perioadă foarte frumoasă din viața ei. Alina Ceușan va deveni pentru prima oară mamă, peste numai câteva luni.

Concurenta de la Asia Express nu a vrut să facă încă publică marea veste, însă s-a aflat că urmează să aducă pe lume un copil. În vara anului trecut, Alina Ceușan s-a căsătorit cu Raul Tișa, iar acum, după jumătate de an de la nuntă, cei doi vor deveni părinți.

Pe Drumul Comorilor din Asia Express, emisiune difuzată de Antena 1, au plecat nouă perechi care se vor bate pentru marele premiu în valoare de 30 de mii de euro.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt concurenții sezonului 3 din Asia Express.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×