Carmen Dan, lovitură pentru Liviu Dragnea! Furtună în PSD!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
02/10/2018, 09:30
Carmen Dan, lovitură pentru Liviu Dragnea! Furtună în PSD!
Carmen Dan, declarații uimitoare la adresa lui Liviu Dragnea

Vestea că nu va mai fi ministru după referedum a făcut-o pe Carmen Dan să se distanțeze cu pași repezi de Livriu Dragnea. Se pare că afirmațiile președintelui guvernului PSD au adus-o pe Carmen Dan în punctul în care să nu mai asigure tăcerea. Ministrul de Interne se dezice de spusele președintelui celui mai puternic guvern actual în cazul protestelor de pe 10 august.

Liviu Dragnea a afirmat public faptul că ar fi fost vorba de o lovitură de stat în Piața Victoriei, lucru ce a făcut-o pe Carmen Dan să clarifice situația. Vicepreședintele PNL a declarat luni, 1 octombrie, că răspunsul pe care l-a primit de la Carmen Dan cu privire la sintagma „lovitură de stat” a fost scurt și la obiect. Ministrul de Interne a spus că „se leapădă de Dragnea”.

Carmen Dan și Liviu Dragnea, despre „lovitura de stat”

Ministrul de Interne susține că nu a folosit niciodată controversata sintagmă „lovitură de stat”, cu privire la protestele împotriva guvernului din 10 august. Președintele guvernului PSD a afirmat că din cauza declarației aceasta a luat naștere disputa dintre cei doi. Florin Roman, vicepreședintele PNL, a făcut declarații privind noua ceartă din guvern:

„Carmen Dan se leapada de Dragnea. ‘Nu am folosit niciodata sintagma de lovitura de stat sau de tentativa de lovitura de stat’, este raspunsul scris pe care l-am primit de la ministrul de Interne, Carmen Dan, la o interpelare pe care i-am adresat-o zilele trecute.

Ministrul de Interne mai sustine ca nu are altceva de adaugat in legatura cu acest subiect, ca toate precizarile sunt cuprinse in declaratii publice. Raspunsul ministrului Carmen Dan este dovada oficiala a minciunii si manipularii PSD, legate de ‘lovitura de stat’ de la mitingul din 10 august”, a declarat Florin Roman, într-un comunicat de presă.


„In interpelarea adresata ministrului de Interne, solicitam probe in sustinerea sintagmei folosita de Carmen Dan si liderii PSD, inclusiv Liviu Dragnea, referitoare la -lovitura de stat- din punctajele PSD, dar intrebam si daca aceste ‘probe’ au fost depuse la Parchet. Ca un ‘veritabil’ ministru al unei institutii militarizate, conducatorul MAI arunca in derizoriu si plangerea penala a Jandarmeriei, la Parchetul General, pentru ‘lovitura de stat’ din 10 august”,   a mai adăugat vicepreedintele PNL.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×