Carmen Dan, după demisia lui Tudose: „Am făcut ce trebuia să fac”

Filon Stan    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
16/01/2018, 11:05
Carmen Dan, după demisia lui Tudose: „Am făcut ce trebuia să fac”

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, luni seară, că a făcut ce trebuia să facă, întrebată de presă la finalul CExN al PSD dacă se simte responsabilă pentru „această plecare a guvernului”.

Eu am făcut ce trebuia să fac”, a declarat Carmen Dan, întrebată de presă la finalul CExN al PSD dacă se simte responsabilă pentru “această plecare a guvernului”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Carmen Dan, după demisia lui Tudose: „Am făcut ce trebuia”

Fiind întrebată dacă în perioada interimatului la MAI va continua destituirile de la conducerea Poliţiei, ministrul a spus: „Voi merge mai departe cu măsurile legale”.

Supărarea liderilor PSD a fost declanşată de disputele Tudose-Firea, pe tema protestelor, dar şi de afirmaţia potrivit căreia nu conoaşte ce este statul paralel, una dintre temele principale de atac ale social-democraţilor la adresa structurilor de forţă şi preşedinţiei. Picătura care a umplut paharul a fost atacul la adresa ministrului de Interne, premierul luând partea chestorului Bogdan Despescu, pe care Carmen Dan îl voia demis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×