FOTO / Carmen Brumă, TOPLESS la două luni după naştere

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/03/2015, 11:34
FOTO / Carmen Brumă, TOPLESS la două luni după naştere GALERIE FOTO

Carmen Brumă, una dintre vedetele care au uimit prin repeziciunea prin care şi-a revenit după naştere, face furori cu o imagine topless. Vedeta arată impecabil, la două luni după ce a născut.Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea, a devenit mamă anul trecut în luna mai când a adus pe lume, prin naştere naturală, un băieţel perfect sănătos. Vedeta, celebră deja pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos şi a sportului, a uimit pe toată cu repeziciunea cu care şi-a revenit după naştere.

Iubita lui Mircea Badea a postat pe blogul personal o imagine uimitoare. Carmen Brumă apare fără sutien, şi cu an abdomen plat şi tonifiat, în ciuda faptului că, susţine ea, poza este făcută la două luni după ce a născut şi nu este editată.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

20141007_IMG_3337

Carmen Brumă a dezvăluit şi cum a reuşit să revină la silueta de invidiat. Ea spune că nu a făcut vreun tratament minune şi nici nu a purtat centură postnatală. A mâncat sănătos şi a făcut mişcare. Ba chiar şi-a permis, o dată pe săptămână, să mănânce dulciuri.

Sursă: www.libertatea.ro

Închide ×