Carmen Brumă și Mircea Badea au plecat în vacanță! Cum e alintat jurnalistul Antena 3

Silviu Ghering    Victor Anghel   
în Stiri mondene
03/01/2019, 11:32
Carmen Brumă și Mircea Badea au plecat în vacanță! Cum e alintat jurnalistul Antena 3 GALERIE FOTO
Carmen Brumă și Mircea Badea au plecat în vacanță! Cum e alintat jurnalistul Antena 3

Carmen Brumă și Mircea Badea s-au numărat printre vedetele care au preferat să facă Revelionul în țară, alături de persoanele dragi, însă, la scurt timp după ce au pășit în 2019, cei doi au părăsit România. Au dat Bucureștiul pe Milano, unde vor petrece câteva zile relaxante. Într-o postare făcută de vedetă, ea a dezvăluit cum îl alintă, de fapt, pe acidul jurnalist de la Antena 3. Această dezvăluire personală vine după ce ăn cadrul unui interviu mai vechi, Carmen Brumă a recunoscut că există divergențe și mici neînțelegeri în relația amoroasă pe care o are cu Mircea Badea.

“Important este când tragi linie lucrurile bune să fie mai multe ca cele rele. (…). După 3 ani și jumătate de când sunt mamă mă simt obosită, cateodată chiar epuizată, dar sunt fericita și mulțumită și echilibrată în cea mai mare parte a timpului. Eu credeam că voi fi o mamă relaxată, dar sunt foarte panicoasă, iar Mircea e la fel”, a declarat vedeta într-un interviu pentru Antena 1.

Carmen Brumă și Mircea Badea au plecat în vacanță! Cum e alintat jurnalistul Antena 3

În vârstă de 41 de ani, Carmen Brumă și partenerul ei de viață, care e cu trei ani mai mare, au plecat ieri la Milano. Cu ajutorul unui selfie făcut în avion, vedeta a dezvăluit atât destinația de vacanță, cât și când revin în țară. “Am plecat câteva zile în vacanță, dar mă întorc repede și de luni… știti voi ?? #holiday #milano” este mesajul transmis public pe Instagram de Carmen Brumă. Frumoasa blondă a urcat pe Instagram Stories un selfie în care apare alături de Mircea Badea, iar pe imagine a scris: “Hai că a stat Megastarul la poză”. Multor bărbați le-ar plăcea ca partenerele lor să îi alinte: “megastar”.

“De 7-8 ani tot aud întrebara asta cu nunta, deși în ultimul timp lucrurile s-au mai calmat. Cred că am fost destul de clară. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami, a declarat Carmen Brumă în cadrul unui interviu oferit anul trecut.

Carmen Brumă a realizat un pictorial senzațional anul trecut în timpul căruia a schimbat mai multe rochii de mireasă

Carmen Brumă și Mircea Badea au un fiu împreună

Personalitatea TV Carmen Brumă s-a născut pe 9 mai 1977 în București. Ea s-a făcut remarcată datorită stilului de viață sănătos pe care îl are și al dietelor pe care le recomandă. Vedeta are un fiu cu prezentatorul Mircea Badea, care are 44 de ani. Vlad a venit pe lume în primăvara lui 2014. Carmen Brumă a ales să nască natural, iar în cadrul unui interviu acordat la scurt timp după ce a devenit mămică, a mărturisit că a fost un proces mult mai greu și mai traumatizant decât se aștepta. Ea a stat în travaliu 18 ore.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×