Carmen Brumă, prima reacție după ce a leșinat la Gala Unica: ”Sunt bine”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/11/2019, 10:04
Carmen Brumă, prima reacție după ce a leșinat la Gala Unica: ”Sunt bine”
Carmen Brumă se simte bine și nu s-a internat la spital. Sursa foto: sputnik.md

Carmen Brumă a fost prezentă la Gala Unica joi seară, 21 noiembrie, dar la un moment dat vedetei i s-a făcut rău și a leșinat. Iubita lui Mircea Badea le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare un mesaj după acest incident și i-a asigurat că starea sa de sănătate este bună.

Carmen Brumă se simte bine și nu este la spital

Carmen Brumă părea că se simte excelent când a pășit pe covorul roșu de la Gala Unica, de la Palatul Bragadiru, care a avut loc seara trecută. Din nefericire, la scurt timp vedetei i s-a făcut rău și a leșinat, motiv pentru care a fost chemată de urgență o ambulanță. În momentul în care a fost consultată iubita lui Mircea Badea le-a spus medicilor că se simte foarte obosită și a dat vina pe stres.

Vedeta a postat la scurt timp după incident un mesaj pe rețelele de socializare lămurind astfel situația. „Sunt bine! Nu am fost și nu sunt la niciun spital!”, a scris nutriționistul în story-ul de pe Instagram.

Ținuta care i-a surprins pe toți la Gala Unica

Înainte de acest incident Carmen Brumă i-a uimit pe toți cu ținuta, dar și cu atitudinea sa nonconformistă. Vedeta a purtat o rochie de culoare neagră cu un decolteu foarte adânc în zona spatelui care i-a lăsat la vedere posteriorul. Carmen nu s-a simțit deloc rușinată de această vestimentație care a fost purtată și de actriţa Mireiile Darc, în filmul „Marele blond cu un pantof negru”, din anul 1972, realizat în regia lui Yves Robert. Rochia respectivă a intrat în istorie datorită senzualității, minimalismului, dar și prin faptul că era extrem de provocatoare.

Tematica aleasă de revista Unica pentru Gala din acest an a fost ”cocktail – express yourself” ceea ce înseamnă că fiecare invitat a avut posibilitatea să surprindă și să epateze prrin ținută. Și vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai fabuloase. Printre vedetele care au impresionat prin intermediul ținutei se numără Geanina Ilieș, Lidia Buble sau Amalia Enache.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×