Carmen Brumă a leşinat la un eveniment! Ce a păţit soţia lui Mircea Badea + rochia prin care a surprins pe toată lumea

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/11/2019, 22:26
Carmen Brumă a leşinat la un eveniment! Ce a păţit soţia lui Mircea Badea + rochia prin care a surprins pe toată lumea GALERIE FOTO

Carmen Brumă a luat parte la un eveniment monden joi seara, dar lucrurile nu au decurs prea bine pentru soţia lui Mircea Badea. Aceasta a acuzat o stare de rău şi a leşinat la un moment dat, fiind nevoie de intervenţia ambulanţei.

Carmen Brumă a leşinat la Gala Unica 2019

Incidentul a avut loc la Gala Unica 2019 şi se pare că aceasta le-a spus medicilor de pe ambulanţă că se simte foarte obosită şi a dat vina pe stress pentru acest moment. În prezent, soţia lui Mircea Badea se simte mai bine, conform celor de la unica.ro.

Până la neplăcutul incident, Carmen Brumă reuşise să atragă atenţia tuturor prin vestimentaţia aleasă. Ea a purtat o rochie neagră, lungă şi sobră în faţă, în vreme ce în spate avea un decolteu uriaş, care i-a lăsat la vedere posteriorul şi care a atras absolut toate privirile (Vezi imagini în GALERIA FOTO).

Rochia cu care Carmen Brumă a atras toate privirile

Se pare că ţinuta aleasă de Carmen Brumă a fost inspirată de cea purtată de actriţa Mireiile Darc, în filmul “Marele blond cu un pantof negru”, din anul 1972. Acea rochie a intrat în istorie prin senzualitate, minimalism şi prin faptul că era foarte provocatoare.

Revista Unica a organizat joi seara, la Palatul Bragadiru, Gala Unica 2019, un eveniment care aduce în prim-plan cele mai apreciate vedete care au fost în paginile revistei de-a lungul anului în curs. Cei invitaţi s-au îmbrăcat după tematica ”cocktail – express yourself”, ceea ce înseamnă  că fiecare a avut posibilitatea să surprindă prin ţinutele alese.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×