Carmen Brumă a dezvăluit de ce nu doreşte să fie mireasă

Claudiu Ilie   
în Femei frumoase
14/03/2018, 09:59
Carmen Brumă a dezvăluit de ce nu doreşte să fie mireasă

Carmen Brumă nu a fost mireasă. Motivul a fost dezvăluit chiar de ea şi ridică un val de mister care plutea de mult timp asupra subiectului.

Carmen Brumă formează o familie cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea, însă cei doi nu au ajuns la altar. Vedeta are planuri pentru acest an, dar acestea nu includ o cununie.

„Niciodată nu m-am visat mireasă, iar nunta, în sine, aşa cum este la noi, mi se pare un eveniment chinuitor, dacă eşti în postura de mire sau mireasă”, detaliază vedeta.

Partenera lui Mircea Badea consideră că tot ritualul îi face pe miri să se simtă inconfortabil, deşi paradoxal aceea este ziua lor cea mare. „Să zicem că ai minimum 100 de invitaţi, da? Păi, gândeşte-te cum e ca 100 de oameni să te pupe de patru-cinci ori în aceeaşi zi! Minimum 100 de oameni! Cum crezi că este?”, argumentează vedeta.

Carmen Brumă numeşte o nuntă corvoadă şi are propriile păreri despre un astfel de eveniment. „Nicodată nu m-am gândit la mine îmbrăcată într-o rochie de mireasă, nu am imaginea asta în minte, nu m-a preocupat”, conchide vedeta.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×