Carla’s Dreams revine cu un nou hit: Pe umerii tăi slabi! Avem videoclipul!

Filon Stan   
in Video
14/02/2018, 12:30
Carla’s Dreams revine cu un nou hit: Pe umerii tăi slabi! Avem videoclipul!

Faimosul cântăreţ cu faţa pictată se pare că se apropie de un nou succes! Artistul tocmai ce a lansat în eter o nouă piesă care are şanse reale să devină un nou hit!

Carla’s Dreams au lansat single-ul „Pe umerii tăi slabi”, o piesă compusă de artişti împreună cu Alex Cotoi, cel care a produs majoritatea pieselor lor.

Carla’s Dreams a lansat un nou hit-„Pe umerii tăi slabi”

Videoclipul pentru “Pe umerii tăi slabi” a fost filmat în Chişinău, în regia lui Roman Burlaca şi DoP George Secrieru, echipa de la BR Films cu care Carla’s Dreams lucrează pentru toate piesele lor.”Sunt mii de citate în care femeia este apreciată. Le includem pe toate aici şi Vă mulţumim!”, au declarat Carla’s Dreams.

Anul acesta, Carla’s Dreams deja au lansat două piese “413” şi “17 ani”. Single-ul anterior “Beretta” are peste 27 de milioane de vizualizări, iar “Până la sânge” are peste 10 milioane de vizualizări.

Ştirea MOMENTULUI

2 români prinşi cultivând marijuana în sera de roşii, în Sicilia

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.