Care sunt bonurile câștigătoare la Loteria Bonurilor pe luna septembrie. Rezultatele extragerii de duminică, 20 octombrie

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 11:32
Care sunt bonurile câștigătoare la Loteria Bonurilor pe luna septembrie. Rezultatele extragerii de duminică, 20 octombrie
Află bonurile câștigătoare în urma extragerii de duminică, 20 octombrie. Sursa foto: digi24.ro

În cursul zilei de duminică, 20 octombrie 2019, Ministerul Finațelor Publice a organizat o nouă extragere a bonurilor fiscale, iar câștigătoare au ieșit cele emise pe data de 6 septembrie. Norocoșilor le-a fost pus la dispoziție un fond în valoare de un milion de lei, bani din care se vor acorda până la 100 de premii.

Cum poți intra în posesia premiului

De această dată au fost eligibile doar bonurile fiscale emise în intervalul 1-30 septembrie 2019, iar în cazul în care te afli printre posesorii unui bon câștigător, trebuie să ții cont de anumite aspecte importante. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea pragului maxim de bonuri câștigătoare.

Rezultatele vor fi date publicității în cel mai scurt timp, atât pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, cât și pe pagina oficială a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, timp de 30 de zile de la efectuarea extragerii, de îndată ce întreaga procedură va fi finalizată. În acest interval, norocoșii câștigători trebuie să depună bonurile fiscale în original, precum și copia actului de identitate, însoțită de o cerere la orice unitate din structura ANAF, pentru a putea intra în posesia premiului.
Loteria bonurilor fiscale aduce numeroase premii în bani. Sursa foto: antena3.ro
Loteria bonurilor fiscale aduce numeroase premii în bani. Sursa foto: antena3.ro

Un nou proiect legislativ încearcă să facă loteria bonurilor mai atractivă

Pentru ca loteria bonurilor fiscale să devină cât mai atractivă pentru românii din întreaga țară, un proiect legislativ depus recent în Parlament propune ca la fiecare extragere, cele mai multe premii în bani să fie acordate pentru bonurile câștigătoare cu valoare mică, iar cele mai puține  pentru bonurile cu valoare mare. Astfel, la fiecare tragere lunară sau ocazională, se vor extrage două valori diferite de bonuri fiscale câștigătoare, pentru care se vor acorda ulterior premii, urmând ca maximum 80 din cele  100 să fie destinate celor cu valori cuprinse între 1 și 99 de lei, iar  maximum 20 din totalul de premii să fie destinate bonurilor cu valoarea între 100 și 999 de lei.

Această măsură este propusă în condițiile în care șansele ca bonurile fiscale de valoare mică să iasă câștigătoare nu sunt, cel puțin poentru moment, în favoarea participanților. Spre exmplu, la extragerea lunară din mai 2019, atunci când valoarea câștigătoare a fost de 914 lei, nu s-a înregistrat niciun câștigător. În ceea ce privește participarea la Loteria bonurilor, aceasta nu este condiționată de vreo înscriere sau altă formalitate, ci trebuie doar păstrate bonurile fiscale cu valori între 1 și 999 de lei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×