Cardurile de sănătate nu au funcționat! Reacție amuzantă a medicilor: „s-a îndrăgostit de Valentines Day”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
14/02/2020, 12:40
Cardurile de sănătate nu au funcționat! Reacție amuzantă a medicilor: „s-a îndrăgostit de Valentines Day” GALERIE FOTO
Medicii de familie se plâng de sistemul cardurilor de sănătate. Sursa foto - hepta.ro

Sistemul cardurilor de sănătate nu a funcționat în debutul zilei. Mai exact, eroarea a apărut la ora 8.00 dimineața, din fericire, oră la care majoritatea cabinetelor își începeau programul zilnic.

Cardurile de sănătate nu au funcționat!

Din păcate, nu este pentru prima dată când sistemul cade și toată lumea ridică din umeri. A devenit chiar o obișnuință pentru medici care se plâng constant de faptul că erorile le împiedică desfășurarea activitatății.

Reprezentanţii medicilor de familie susţin că, în aceste condiţii, nu pot prescrie tratamente pacienţilor. Legea spune că medicii trebuie să verifice în sistemul electronic dacă pacientul este asigurat pentru a-i putea prescrie reţete decontate de CNAS.

Eroarea care a pus pe butuci sistemul

Vă reamintim că cea mai gravă situaţie a fost înregistrată în iulie 2019. Atunci sistemul cardurilor de sănătate nu a funcţionat timp de mai bine de două săptămâni.

Reprezentanții CNAS anunțau la acea oră că toate serviciile medicale, medicamentele şi dispozitivele medicale se acordă în sistem offline.

„S-a îndrăgostit de Valentines Day, asta s-a întâmplat. Ăsta este adevărul, din când în când, pe sistemul ăsta îl mai apucă pandaliile. Se mai îndrăgostește. Și știți cum e?

Ca un adolescent. De la atâta dragoste, cade, domne’. Și cineva trebuie să-l ridice, să-l țină în brațe, să-l mângâie, să-l consoleze. Să-i spună că e cel mai bun și ca el nimeni altul pe pământ.

Și-n tot acest timp, noi, medicii de familie, lucrăm în gol. Așa cum s-a întâmplat și anul trecut prin iunie și cum, probabil, o să se tot întâmple.

Așa e când ești îndrăgostit de meserie. ”, a spus un reprezentant al medicilor exclusiv pentru FANATIK.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×