Caporal din MApN şi cumnatul său, agent principal de poliţie, trimişi în judecată pentru crimă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/07/2015, 15:01
Caporal din MApN şi cumnatul său, agent principal de poliţie, trimişi în judecată pentru crimă

Un angajat al Ministerului Apării Naţionale (MApN) cu grad de caporal şi cumnatul său, agent principal de poliţie şi fost angajat al Ministerului de Interne (MAI), au fost trimişi în judecată. Caporalul este acuzat de complicitate la crimă, iar poliţistul de comiterea acesteia.

ŞOC PENTRU FANII FILMULUI KARATE KID! ŞI TU L-AI VĂZUT DE CÎTEVA ORI! TRAGEDIE! A MURIT OMUL FĂRĂ DE CARE ACEST FILM NU ÎNSEMNA NIMIC!

Procurorii militari ai Parchetului Militar de pe lângă Tribunalului Militar Bucureşti au dispus trimiterea în judecată pentru Alexandru Ionuţ Stoica, agent principal de poliţie şi fost angajat MAI, şi pentru Albert Ionuţ Ionescu, caporal şi angajat al MApN.

Ce tragedie! O VEDETA de la noi A MURIT în urma unui accident cumplit!

Potrivit anchetatorilor, Albert Ionescu se afla la volanul maşinii sale, alături de cumnatul său, Alexandru Stoica. La un moment dat, cei doi au intrat în conflict cu un căruţaş, au coborât din autoturism şi s-au luat la bătaie cu acesta. Agentul de poliţie a scos un briceag şi a început să-i aplice căruţaşului mai multe lovituri în zona toracică.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFII ŞI VIDEO INCENDIARE! WOOOOOW! 

Victima a decedat la 45 de minute după conflict.

„Din probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale a rezultat că, în seara zilei de 10 ianuarie 2015, în jurul orei 18:00, în timp ce agentul principal de poliţie Stoica Alexandru Ionuţ se afla pe o stradă din comuna Domneşti, judeţul Ilfov, în urma unei discuţii contradictorii avută cu victima A.F., i-a aplicat acesteia mai multe lovituri, folosind un briceag”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorilor.

ULTIMA ORĂ! ANUNŢ BOMBĂ! E OFICIAL! CINE NU MAI FACE ARMATA OBLIGATORIU ÎN ROM NIA! CE VESTE!!!

IMAGINI BOMBĂ cu Roxana VANCEA la plajă!!! Galerie foto HOT!  Costumul i-a jucat feste! Cînd Roxana s-a întins pe şezlong, toată plaja a văzut… VRAJA! 

Cei doi inculpaţi sunt arestaţi preventiv din 13 ianuarie. Alexandru Ionuţ Stoica este acuzat de omor, iar Albert Ionuţ Ionescu, de complicitate la omor.

Dosarul va fi trimis Tribunalului Ilfov pentru soluţionare.

IMAGINI FABULOASE CU ELENA UDREA ŞI NOUL IUBIT, CARE A FĂCUT-O SĂ UITE DE COCOŞ! NU O ŞTIAI AŞA PE UDREA! S-A DEZLĂNŢUIT! UITE CUM ÎL PIPĂIE ŞI CUM ÎL SĂRUTĂ PASIONAL!

ŞOC! Ultima oră! E ştirea momentului! Lidia Buble nu mai are ce face! Răzvan Simion a luat DECIZIA! Nimeni nu se aştepta să se întîmple asta aşa de repede!

Sursă: www.realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×