Cântărețul Michael Bublé s-a retras din muzică pentru a-i fi alături fiului său bolnav de cancer

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/10/2018, 10:46
Cântărețul Michael Bublé s-a retras din muzică pentru a-i fi alături fiului său bolnav de cancer GALERIE FOTO
Michael Bublé, anunță retragerea din industria muzicală

Michael Bublé se retrage pentru o perioadă din muzică pentru a-i oferi sprijin fiului său bolnav. Cânterețul de 43 de ani, cu numeroase concerte și albume la activ, renunță la scenă în detrimentul cancerului copilului său.

Vedeta internațională a explicat că vestea că Noah e bolnav la o vârstă atât de fragedă l-a făcut să-și schimbe viziunea despre viață, urmând o retragere de pe scenele muzicale.„Întreaga mea ființă s-a schimbat odată cu cancerul băiatului meu”, a spus Michael  Bublé.

Michael Bublé, retragere din muzică din cauza cancerului fiului său

Cântărețul canadian, Michael Bublé, a decis să renunțe la concerte și evenimente pentru a-i fi alături fiului său Noah. Băiețelul are 5 ani, iar lupta sa cu cea mai cruntă boală a început pe când avea 3.

Michael Bublé alături de fiul său, Noah
Michael Bublé alături de fiul său, Noah

Solistul a mărturisit că din clipa în care acesta a fost diagnosticat, întreaga sa suflare s-a îndreptat spre micuț. Michael Bublé are 43 de ani și este căsătorit cu actrița argentiniană, Luisana Lopitano, care are 31 de ani. Cuplul are 3 copii împreună.

Câtărețul canadian împreună cu familia sa
Câtărețul canadian împreună cu familia sa

Cel mai mare este Noah, de 5 ani, Elias în vârstă de 2 ani, dar și o fiică, Vida, de doar 2 luni de zile. Vedeta a povestit cum a încercat mereu să îi facă vizitele de la spital cât mai „dulci”, astfel să uite de tratament și de boală. Cu toate că artistul are un album nou pentru fanii săi, a declarat public faptul că renunță la industria muzicală pentru a fi mereu alături de Noah, care încă se luptă cu cancerul.

Câtărețul canadian alături de soția și cei doi fii
Câtărețul canadian alături de soția și cei doi fii

Canadianul Michael Bublé a câștigat nenumărate titluri care să-i ateste profesionalismul și talentul, precum și 4 premii Grammys,  și a vândut peste 75 de milioane de albume, ajungând să câștige 35 de milioane de lire pe an.

Solistul împreună cu fiul său bolnav de cancer, Noah
Solistul împreună cu fiul său bolnav de cancer, Noah

Faptul că Noah este bolnav și se chinuie cu tratamentele cancerului de la vârsta de 3 ani îl face pe artist să nu se mai poată bucura de altceva, de aceea a decis să renunțe la cariera muzicală pentru a-i putea fi alături în fiecare clipă. „În momentele astea vrei doar să mori. Nu știu cum am reușit să respir în cocntinuare. Soția mea a fost la fel, crezând că eu sunt cel puternic dintre noi doi, nu am fost. Eu și soția mea am aflat multe lucruri unul despre celălalt în această conjunctură, bătălia aceasta a lui Noah. Nu știu dacă asta a fost o alegere, dar uite că am devenit altcineva.

Vedeta împreună cu soția sa și Noah
Vedeta împreună cu soția sa și Noah

În fiecare zi îi fac un cort lui Noah din diferite pături, încerc să fac ce pot mai bun din supreaviețuirea lui. E un exercițiu foarte greu. Mă rănește pe mine, și mă rănește să vorbesc despre Noah, pentru că nu este povestea mea de spus, este a lui. Toată ființa mea s-a schimbat, toată percepția despre viață. Nici măcar nu știu dacă pot trece peste o conversație despre el fără să plâg. Inițial am crezut că niciodată nu voi mai reveni la muzică, după aflarea veștii, niciodată nu o să iubesc muzica mai puțin, doar că am nevoie să o pun deoparte acum. „, a spus Michael  Bublé.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×