Cântăreţul de muzică populară Anton Achiţei ar fi încercat să se sinucidă. Diagnosticul pus de medici

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
02/12/2019, 13:53
Cântăreţul de muzică populară Anton Achiţei ar fi încercat să se sinucidă. Diagnosticul pus de medici
Cânătreţul de muzică populară Anton Achiţei a încercat să se sinucidă foto:b1.ro

Veşti triste în lumea muzicii populare. Cântăreţul Anton Achiţei, în vârstă de 73 de ani, a încercat să se sinucidă. El se afla la Suceava, unde urma să înregistreze câteva melodii, când a încercat să îşi pună capăt zilelor.

Anton Achiţei ar fi încercat să îşi taie venele

În noaptea de 29 spre 30 noiembrie, artistul, care era cazat la un hotel din localitate, s-ar fi dus în baia camerei în care stătea şi s-ar fi tăiat cu o lamă la încheietură. Nu după mult timp, el s-a speriat de gestul extrem făcut şi a decis să sune un prieten şi să îi povestească ce s-a întâmplat.

Acesta a alertat serviciile de Urgenţă, iar Anton Achiţei a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”. El a fost diagnosticat cu sindrom depresiv şi s-a recomandat internarea sa la secţia de Psihiatrie.

Veşti triste în lumea muzicii populare

Surse neoficiale au declarat, însă, pentru Adevărul, că artistul nu a dorit să fie dus la Psihiatrie şi a fost internat pe o altă secţie pentru a primi îngrijiri medicale. Cu toate acestea, în zilele următoare, el va supus unei noi expertize psihiatrice.

Este a doua veste proastă pe care o primeşte lumea muzicii populare în circa o lună de zile. La final din octombrie, a fost anunţat decesul lui Călin Horon.  Stabilit în SUA, acesta suferea de cancer şi s-a stins la vârsta de 49 de ani, după o suferinţă îndelungată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×