Cântărețul brazilian Juliano Cezar a murit pe scenă, de Revelion. Artistul suferise un infarct – Video

Cântărețul brazilian Juliano Cezar a murit pe scenă, de Revelion. Artistul suferise un infarct – Video
Juliano Cezar a murit pe scenă. Sursa foto: captură Balanco Geral, Record TV

Momente dramatice în lumea muzicală din America Latină. Cântărețul brazilian Juliano Cezar s-a stins pe scenă, în fața fanilor, în timpul unui concert susținut la Rio de Janeiro de Revelion.

Cântărețul Juliano Cezar a murit pe scenă

Artistul a murit ieri, 31 decembrie, în timpul unui recital pe care îl susținea în orașul de pe coasta Braziliei. Producătorul muzical care se ocupa de el a confirmat ceea ce presa scria în primele minute, și anume că muzicianul fusese lovit de un infarct fulgerător, scrie meganoticias.cl.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Este cea mai tristă veste pe care v-o putem comunica. Cu durere profundă, Exploson Music vă informează că a murit Cântărețul Juliano Cezar”, este mesajul postat pe pagina de Facebook de casa de producție.

Artistul de 58 de ani a scos 14 albume muzicale de-a lungul carierei sale

Cezar a fost nominalizat la Premiile Latin Grammy în anul 2004 la categoria „Cel mai bun album romantic”.

Discul cu care a ajuns la prestigioasele premii printre nominalizați se intitulează „Cowboy vagabundo”. Cântărețul cânta sertanejo, un tip de muzică populară specifică Braziliei, o combinație între samba și bossa nova.

Marele artist brazilian avea 58 de ani, iar infarctul suferit și prăbușirea pe scenă a fost surprinsă de camerele de luat vederi, fanii fiind îngroziți de momentul la care au asistat.

Niciunul dintre cei care au mers să îl vadă și să-l asculte nu și-ar fi imaginat că vor asista la o moarte sub ochii lor. Bărbatul fusese luat de pe scenă, iar medicii au încercat să îl resusciteze, dar totul a fost în van.

A început să cânte în anul 1985 și a scos 14 albume muzicale. Primul său album a apărut abia în 1997, la 12 ani de la debutul său pe marile scene braziliene.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×