Cântărețul brazilian Juliano Cezar a murit pe scenă, de Revelion. Artistul suferise un infarct – Video

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
01/01/2020, 15:50
Cântărețul brazilian Juliano Cezar a murit pe scenă, de Revelion. Artistul suferise un infarct – Video
Juliano Cezar a murit pe scenă. Sursa foto: captură Balanco Geral, Record TV

Momente dramatice în lumea muzicală din America Latină. Cântărețul brazilian Juliano Cezar s-a stins pe scenă, în fața fanilor, în timpul unui concert susținut la Rio de Janeiro de Revelion.

Cântărețul Juliano Cezar a murit pe scenă

Artistul a murit ieri, 31 decembrie, în timpul unui recital pe care îl susținea în orașul de pe coasta Braziliei. Producătorul muzical care se ocupa de el a confirmat ceea ce presa scria în primele minute, și anume că muzicianul fusese lovit de un infarct fulgerător, scrie meganoticias.cl.

„Este cea mai tristă veste pe care v-o putem comunica. Cu durere profundă, Exploson Music vă informează că a murit Cântărețul Juliano Cezar”, este mesajul postat pe pagina de Facebook de casa de producție.

Artistul de 58 de ani a scos 14 albume muzicale de-a lungul carierei sale

Cezar a fost nominalizat la Premiile Latin Grammy în anul 2004 la categoria „Cel mai bun album romantic”.

Discul cu care a ajuns la prestigioasele premii printre nominalizați se intitulează „Cowboy vagabundo”. Cântărețul cânta sertanejo, un tip de muzică populară specifică Braziliei, o combinație între samba și bossa nova.

Marele artist brazilian avea 58 de ani, iar infarctul suferit și prăbușirea pe scenă a fost surprinsă de camerele de luat vederi, fanii fiind îngroziți de momentul la care au asistat.

Niciunul dintre cei care au mers să îl vadă și să-l asculte nu și-ar fi imaginat că vor asista la o moarte sub ochii lor. Bărbatul fusese luat de pe scenă, iar medicii au încercat să îl resusciteze, dar totul a fost în van.

A început să cânte în anul 1985 și a scos 14 albume muzicale. Primul său album a apărut abia în 1997, la 12 ani de la debutul său pe marile scene braziliene.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×