Cântăreața Inna, dată dispărută în Rusia de o fană pentru că nu i-a mai răspuns la telefon

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/11/2019, 14:06
Cântăreața Inna, dată dispărută în Rusia de o fană pentru că nu i-a mai răspuns la telefon
Inna a postat acum patru zile o fotografie din Moscova, unde a fost în vacanță. Sursa foto: Instagram

Mare e grădina Domnului și mulți sar gardul! Inna a devenit subiectul principal zilele acestea în Rusia, în Sankt Petersburg mai exact, unde o femeie a declarat-o dispărută la poliție pentru că nu a mai fost văzută de multă vreme în zonă, dar și pentru că nu i-a răspuns la apeluri. Informația s-a rostogolit în media rusească, iar știrea a pornit de la un singur lucru real: artista nu a mai concertat în țară din anul 2015.

Inna, dispărută pe un site din Rusia

Informația pornește însă de la un denunț fals. O femeie din Sankt Petersburg, cel mai probabil fană a cântăreței noastre, le-a spus polițiștilor că Inna a dispărut la finalul lunii octombrie după ce ar fi fost în Moscova și trebuia, de asemenea, să susțină un concert în Veneția Rusiei. Nebunia s-a îngroșat atât de tare încât fana Innei le-a spus anchetatorilor că vedeta nu i-a mai răspuns la apelurile telefonice, presa vorbind inclusiv despre o posibilă răpire, conform crimerussia.com.

În fața acestui fake news care a circulat în tabloidele din Rusia, reprezentanții artistei au infirmat vestea și susțin că nu avea niciun concert planificat pentru vreun oraș din Rusia anul acesta, ba chiar că de mai bine de 4 ani nu a pășit în această țară pentru a concerta.

inna dispărută
Cântăreața a fost dată dispărută de un site obscur din Rusia. Captură Crime Russia

Inna era bine mersi la Hard Rock Cafe, în București

Probabil presa din Rusia nu a văzut că muziciana avea programat un concert la Hard Rock Cafe, în București, pe 30 octombrie, fapt pentru care a pierdut-o de pe radar. Da, cântăreața a concertat zilele trecute în Capitală, deci nu avea cum să fie și în Rusia în același timp decât dacă se clona sau teleporta.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×