Cântăreaţă de muzică populară, bătută de cinci luptători de MMA!

Filon Stan   
în Galerie foto
05/01/2018, 19:08
Cântăreaţă de muzică populară, bătută de cinci luptători de MMA! GALERIE FOTO

O cântăreaşă de muzică populară şi soţul ei au ajuns de urgenţă la spital, după ce au fost bătuţi crunt de cinci luptători MMA! Roberta Opre, cântăreaţă de muzică populară, împreună cu soţul ei, Ionuţ Miclăuş, au fost agresaţi într-un club din Bistriţa.  VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Cei doi au ieşit afară, iar când au intrat din nou în local, masa acestora era ocupată de cinci luptători MMA. Cântăreaţa susţine că le-a explicat frumos acestora că masa a fost rezervată şi lucrurile pe care aceştia sunt aşezaţi (geanta, geacă) îi aparţin, moment în care au început ameninţările din partea bărbaţilor: „Voi ştiţi de cine vă legaţi, fraierilor?”.

Cântăreaţă de muzică populară bătută de 5 luptători MMA!

După o altă serie de ameninţări şi jigniri, Tudor Prian şi George Prian i-au tras uşor spre ieşire din local pe cei doi tineri, iar Ionuţ Miclăuş s-a ales cu un pumn. Afară, Tudor Prian, care este şi poliţist, a continuat ameninţările spunându-i lui Ionuţ Miclăuş că-l va taxa şi va plăti grav, iar George Prian a început să-l lovească pe acesta, provocându-i răni grave. Roberta Opre a fost ameninţată cu moartea şi s-a ales cu capul spart, după ce George Prian a lovit-o cu un pahar în cap, iar Tudor Prian i-a dat un pumn, tânăra rămânând inconştientă, scrie Gazeta de Bistriţa.

Cei doi tineri s-au prezentat la urgenţe, fiind răniţi foarte grav, iar cariera Robertei Opre va fi afectată pentru că din cauza cicatricilor aceasta nu va putea fi prezentă la următoarele concerte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×