Cantarea aproape 150 de kilograme si era tinta glumelor proaste. In doar un an a slabit 84 de kilograme si e transformat total. Cum arata acum tanarul de 22 de ani

Ionuţ Cataramă   
în Monden
14/07/2017, 18:32
Cantarea aproape 150 de kilograme si era tinta glumelor proaste. In doar un an a slabit 84 de kilograme si e transformat total. Cum arata acum tanarul de 22 de ani GALERIE FOTO

In adolescenta, Andy Albertson era tinta glumelor proaste facute pe seama aspectului sau fizic. Colegii de liceu il strigau „Andyopolis”, o porecla inspirata de numarul mare de kilograme pe care tanarul le avea la acea vreme.

Conform publicatiei News.com, Andy era primul elev care ajungea in sala de curs. Tanarul isi dorea sa treaca neobservat, motiv pentru care se izola in spatele clasei si astepta cu nerabdarea incheierea orelor pentru a putea merge acasa.

Sa fii supraponderal e unul dintre cele mai ingrozitoare lucruri care ti se pot intampla. E dificil ca toata lumea sa te priveasca„, a scris Andy in descrierea unuia dintre videoclipurile in care isi prezinta povestea.

Andy cantarea aproape 150 de kilograme atunci cand a realizat ca a venit momentul sa faca o schimbare in viata sa. In decurs de un an, tanarul ambitios a slabit aproape 84 de kilograme si a invatat sa traiasca sanatos.

Tanarul recunoaste ca slabirea dramatica nu este un miracol, ci rezultatul unei discipline de fier.

Andy a inceput sa ia in greutate in copilerie, insa parintii nu si-au facut probleme deoarece fiul lor juca fotbal si baseball. Problemele au inceput atunci cand tanarul a renuntat sa faca sport.

In scoala primara, Andy cantarea 115 kilograme, iar cand a intrat la facultate deja se ingrasase inca 30 de kilograme.

In prezent, Andy cantareste 66 de kilograme si face sport cu regularitate. In plus, tanarul participa la concursuri sportive, cross-uri si maratoane.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×