CANICULĂ în ROM NIA: Peste 30 de persoane au leşinat pe stradă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/07/2015, 19:39
CANICULĂ în ROM NIA: Peste 30 de persoane au leşinat pe stradă

Aproape jumătate dintre cele 783 de solicitări înregistrate luni la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov au fost pentru urgenţe medicale, peste 30 fiind pentru persoane care au leşinat pe stradă, iar altele pentru insolaţie, hipertermie, suferinţe cardiace, accident vascular cerebral şi depresii.

„Luni, până la ora 18.00, au fost 783 de solicitări, cu 373 de urgenţe. Din totalul urgenţelor, 75 sunt cazuri în loc public, iar dintre acestea, 32 sunt leşinuri”, a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, citată de Mediafax.

BOMBĂ! Gigi Becali are lacrimi în ochi! Azi a aflat! Ce notă a luat fiica lui la ADMITEREA la DREPT! Se uită la lista concurenţilor şi nu îi vine să creadă!!! 

Ea a precizat că media solicitărilor la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov nu a mai coborât sub 1.250 de cazuri în 24 de ore, de când a început canicula.

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

„Din acest motiv, zilnic am fost nevoiţi să suplimentăm, în medie, cu între trei şi cinci numărul de echipaje”, a mai spus dr. Alis Grasu.

ROM NIA, ÎN DOLIU! Tragedia s-a produs în urmă cu puţin timp! Celebrul cîntăreţ A MURIT! Avea numai 33 de ani! Lovitură teribilă pentru muzica românească!

Solicitările privind urgenţele medicale vizează cazuri diverse, de la insolaţii, arsuri solare, hipertermie după expunere prelungită la soare, suferinţe cardiace, accident vascular cerebral, depresii şi altele, a adăugat medicul.

Capitala şi 19 judeţe din sudul şi sud-est a ţării sunt, luni şi marţi, sub atenţionare de cod galben de caniculă şi disconfort termic. Temperaturile maxime ating 35-37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală depăşeşte pragul critic de 80 de unităţi.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×