Canibalul din Covasna a fost condamnat. Câți ani de pușcărie a primit după ce și a ucis prietenul și i-a băut sângele

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
12/05/2018, 15:45
Canibalul din Covasna a fost condamnat. Câți ani de pușcărie a primit după ce și a ucis prietenul și i-a băut sângele

Canibalul din Covasna a fost condamnat. Tânărul de 16 ani care a şocat o ţară întreagă în noiembrie anul trecut când şi-a ucis prietenul cu o violenţă greu de imaginat a fost condamnat. A primit 15 ani de închisoare. După ce au băut şi s-au drogat, tânărul şi-a ucis amicul şi a mâncat bucăţi din mandibula acestuia.

Oliver Gerebeneş, numit şi canibalul din Covasna, a fost condamnat de magistraţii Tribunalului din localitate a 15 ani de închisoare pentru omor şi profanare de cadavre. Sentinţa nu este definitivă, informează Adevărul.

Canibalul din Covasna a fost condamnat. Câți ani de pușcărie a primit după ce și a ucis prietenul și i-a băut sângele

Crima s-a petrecut în noiembrie 2017 sub în pod din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, iar detaliile şocante au ieşit la iveală în urma declaraţiilor agresorului. Potrivit anchetatorilor, suspectul şi-a recunoscut fapta şi a declarat că a băut sângele victimei şi a muşcat bucăţi din madibula acesteia. Mai mult, agresorul a luat acasă o parte din mandibula victimei şi a mâncat din ea de faţă cu fratele său.

În momentul crimei, tânărul de 16 ani era băut şi a declarat că a consumat împreună cu victim 5 sticle de votcă şi s-au drogat. Inculpatul a mai declarat că totul a început ca o joacă şi au început să se strângă de gât. Nemaiavând putere, a luat o piatră şi i-a dat în cap victimei. A mai povestit că a luat apoi un ciob de sticlă i-a tăiat gura victimei de jur împrejur, de sub nas până spre piept, şi i-a scos mandibula şi limba.

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×