Când va fi înmormântat Cornel Galeș. Suma imensă plătită pentru repatrierea fostului soț al Ilenei Ciuculete

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
04/12/2019, 11:24
Când va fi înmormântat Cornel Galeș. Suma imensă plătită pentru repatrierea fostului soț al Ilenei Ciuculete
Cornel Galeș va fi înmormântat pe 12 decembrie lângă fosta sa soție, Ileana Ciuculete. Sursa foto: spynews.ro

Cornel Galeș, fostul soț al cântăreței Ileana Ciuculete, urmează să ajungă în țară săptămâna viitoare și să fie înmormântat lângă „Zânica” lui. Viviana Mantoiu a plătit pentru repatrierea trupului neînsuflețit al bărbatului și tot ea se va ocupa de funerarii.

Cornel Galeș va fi înmormântat pe 12 decembrie lângă fosta sa soție

Viviana Mantoiu, fosta iubita a lui Cornel Galeș, a demarat procedurile pentru repatrierea trupului neînsuflețit al bărbatului. Fosta parteneră de viață a plătit peste 3.000 de euro pentru repatrierea care va avea loc cu mașina, 400 de euro pentru morgă și 1.000 de euro pentru sicriu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Tot fosta iubită este cea care se va ocupa de detaliile înmormântării. Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș urmează să ajungă în România săptămâna viitoare și bărbatul va fi înmormântat alături de fosta sa soție, Ileana Ciuculete, la Cimitirul Străulești 2.

Rămâne de văzut dacă rudele cântăreței vor fi de acord ca fostul soț să fie înmormântat lângă artistă, mai ales în urma scandalurilor în care au fost implicate ambele părți după moartea Ilenei Ciuculete. Cornel Galeș și-a pregătit din timp locul de veci și are numele trecut pe placa funerară.

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va ajunge în țară săptămâna viitoare

„Ştiu din surse sigure, de la naşa lui Cornel şi a Ilenei Ciuculete, că de repatriere se ocupă Viviana. Deşi nu mai erau împreună. Repatrierea a costat-o 3.650 de euro. A angajat o firmă care să-l aducă. A mai dat 400 de euro pentru că Cornel se află la morgă în Valencia. Orice zi la morgă se plăteşte. E foarte greu, se stă atât de mult până ies actele. 

Sicriul a costat-o 1.000 euro. Cred că o sa vina cu masina, nu cu avionul. Viviana se va ocupa de înmormantare. A vorbit şi cu preotul si cu groparul, cu toata lumea. Înmormantarea lui Cornel va avea loc pe 12 decembrie”, a spus o prietenă de-a lui Galeș, Veronica Măgureanu, scrie romaniatv.net.

Aceeași prietenă a mărturisit că fostul manager nu și-a uitat fosta soție nici după ce aceasta a plecat la Ceruri. Cornel Galeș trimitea în fiecare lună câte 1.000 de lei pentru ca administratorul cimitirului să cumpere flori pentru mormântul artistei.

„Cornel era un om cu un suflet extraordinar de bun. Deși plecase in Spania, luna de luna trimitea la administratora cimitirului cate 1.000 de lei ca Zânica lui sa aiba în fiecare zi flori proaspete pe mormant.

Dumnezeu i-a unit şi sper că sufletele lor sunt fericite acolo la îngeri sus, cu siguranță pentru că au avut suflete bune”, a mai dezvăluit Veronica Măgureanu.

Vă reamintim că Cornel Galeș și-a pierdut viața într-un accident rutier săptămâna trecută după ce a luat masa la un restaurant cu specific românesc din Spania. Bărbatul mai era în mașină cu alte două persoane.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×