Când va fi externat Liviu Dragnea. La ce eveniment participă în acest weekend

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
19/03/2019, 18:54
Când va fi externat Liviu Dragnea. La ce eveniment participă în acest weekend GALERIE FOTO
Când va ieși Liviu Dragnea din spital

Liviu Dragnea rămâne internat în spital, din cauza problemelor de sănătate care par să nu-i mai dea pace. Cu toate acestea, vineri va fi externat, urmând ca liderul Partidului Social Democrat să continue tratamentul.

Dragnea amână operația. Când va suferi liderul PSD intervenția chirurgicală

Deși medicii insistă că trebuie operat, Liviu Dragnea nu vrea nici în ruptul capului să audă de vreo intervenție chirurgicală până după alegeri. Urmează o perioadă importantă pentru partidul pe care îl conduce, astfel că Dragnea va amâna operația până în luna iunie.

Anunțul a fost făcut de secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, acesta precizând totodată că Liviu Dragnea va face infiltrații pentru a se pune pe picioare cât mai repede. Conducerea partidului se va întruni în weekend pentru a definitiva listele cu candidații la alegerile europarlamentare din luna mai.

Liviu Dragnea refuză să se opereze
Liviu Dragnea refuză să se opereze

Ce spune Codrin Ștefănescu despre starea de sănătate a liderului PSD

E în continuare internat. Nu, nu a fost operat şi se pare că nu vrea să fie operat. Medicii o să găsească o soluţie intermediară, adică o să îi facă infiltraţii care să îl pună pe picioare în perioada următoare când avem campanie şi alegeri, dar tot la operaţie va ajunge după luna iunie. Momentan este încă sub observaţia medicilor. Este încă internat. Va ieşi din spital atunci când medicii care îl tratează stabilesc. A căzut şi el de acord că medicii au prioritate când este vorba de sănătatea lui” , a declarat secretarul general al PSD.

Pentru că nu-l lasă medicii să plece din spital, cu sau fără operaţie, în următoarele patru zile, trebuie să stea, chit că face infiltraţii. Prin urmare, luând act de decizia medicilor, am hotărât împreună să anulăm toate întâlnirile BPN, CEx, şedinţele de alegeri din trei judeţe de săptămâna asta, la tot ce trebuia să participe şi el. Activităţile zilnice ale partidului merg mai departe” . 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×