Când şi unde va fi înmormântat Mihai Constantinescu

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
29/10/2019, 21:11
Când şi unde va fi înmormântat Mihai Constantinescu
Familia lui Mihai Constantinescu se pregătește de înmormântare. Sursa foto: digi24.ro

Mihai Constantinescu a încetat din viață marți seară, după cinci luni de chin, cumplitul anunț fiind făcut chiar de medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală, unde îndrăgitul artist a fost internat în toată această perioadă. Cunoscut pentru „O lume minunată”, „Iubiți și câinii vagabonzi” și multe alte șlagăre nemuritoare, solistul de muzică populară se afla în comă, ca urmare a stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a suferit. Chiar dacă a sperat până în ultima clipă că se va produce o minune, Simona Secrier, partenera sa de viață, a fost nevoită să pună la punct într-un timp foarte scurt detaliile legate de înmormântare.

Unde va avea loc slujba de înmormântare

Devastată de durere, soția regretatului artist a început pregătirile pentru funeralii cu câteva zile în urmă, de îndată ce medicii i-au transmis că șansele ca acesta să-și mai revină sunt, practic, nule. Astfel, femeia care i-a fost alături lui Mihai Constantinescu în cele cinci luni de suferință a stabilit ca slujba de înmormântare să aibă loc la Biserica Cuvioasa Parascheva din București. La momentul transmiterii acestei ştiri, nu se ştie exact când va avea loc înhumarea artistului, însă este aproape sigur că el va fi înmormântat în această săptămână. Locul său de veci este la Cimitirul Ghencea.

Totodată, potrivit cancan.ro, Simona Secrier a luat deja legătura cu primarul Capitalei, Gabriela Firea, pentru ca trupul neînsuflețit al unuia dintre cei mai apreciați interpreți de muzică ușoară din țara noastră să fie depus la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, pe scena căruia a urcat în nenumărate rânduri, stârnind de fiecare dată ropote de aplauze. Familia, prietenii din lumea muzicii, dar și toți cei care i-au fredonat cântecele de-a lungul timpului, îi vor putea aduce astfel un ultim omagiu.

Artistul avea locul de veci pregătit

Întrucât problemele de sănătate păreau să nu-i mai dea pace, Mihai Constantinescu a ținut neapărat să se pregătească în cel mai mic detaliu pentru momentul în care urma să se stingă din viață. Mai exact, îndrăgitul artist și-a cumpărat chiar și locul de veci, la Cimitirul Ghencea din Capitală, după cum dezvăluia un apropiat al său în urmă cu ceva timp.

Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a povestit respectiva persoană.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×