Când se termină serialul Sacrificiul. Antena 1 difuzează episoadele finale

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
11/12/2019, 15:23
Când se termină serialul Sacrificiul. Antena 1 difuzează episoadele finale
Serialul „Sacrificiul” se apropie de final. Care va fi deznodământul. Sursa foto; playtech.ro

Primul sezon din povestea a trei familii din medii sociale diferite se apropie de final. Producătorii serialului „Sacrificiul” de la Antena 1 vor difuza săptămâna aceasta ultimele episoade. Și așa cum era de așteptat dragostea va triumfa.

Ultimul episod din Sacrificiul va fi difuzat joi, 12 decembrie

Astăzi, 11 decembrie și mâine, 12 decembrie, se vor difuza ultimele episoade din „Sacrificiul”. Ultimul episod se concentrează pe triunghiul amoros dintre Ioana, Andrei şi Robert, dar şi pe povestea femeii prinse între două iubiri. Multe răsturnări de situație sunt pe cale să se întâmple, dar iubirea va fii în centrul atenției.

Robert este îndrăgostit lulea de Ioana pentru că îi leagă același trecut, în timp ce Andrei luptă pentru a construi un viitor alături de ea. Doi dintre cei trei tineri vin din medii diferite, dar iubirea este mai puternică și îi va lega.

În ultimul sezon bat clopote de nuntă pentru Ioana și Andrei? Reușește oare relația lor să treacă peste pierderi, regăsiri și sacrificii?. În altă ordine de idei, Robert nu se dă bătut și luptă pentru dragostea și inima Ioanei. Cine cu cine se va căsători într-un final rămâne de văzut în serial.

Serialul Sacrificiul va avea și sezonul doi

Cristina Ciobănașu, una dintre actrițele din serialul „Sacrificiul”, a anunțat că producătorii au luat decizia de a filma și al doilea sezon. Nu se știe exact data când va apărea pe micile ecrane, dar va fi anul viitor.

„Ceea ce pot să vă spune este că se bat clopotele de nuntă. Andrei (Denis Hanganu) și Ioana (Oana Cârmaciu) par că vor să facă o nuntă, dar nu știm dacă se încheie cu final ferici sau nu, rămâne de văzut!

Se întâmplă niște lucruri fascinante, mai ales în familia Oprea, unde Lili (Michaela Prosan) își bagă nasul, ca de obicei. Alin (Alexandru Ion) este foarte hotărțt să distrugă toată această familie ca să ia firma. 

Și ce pot spune că este interesant este faptul că Iris (Cristina Ciobănașu) are un rol important în poveste pentru că aduce un personaj important în povestea celor trei surori care s-au regăsit și anume Elena (Ana Ciontea), Eliza aka Veorica (Adriana Trandafir) și Eva (Maia Morgenstern).

Va fi un moment foarte emoționant. Noi la filmare am, așa, o presiune, a fost o atmosferă foarte apăsătoare pentru că e un subiect dificil, delicat”, a declarat actrița din serialul de la Antena 1, în emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×