Se SCHIMBĂ ORA! Când trecem la ora de vară în 2015!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/03/2015, 00:00
Se SCHIMBĂ ORA! Când trecem la ora de vară în 2015!

Când se schimbă ora în 2015! Ora se schimbă în 2015, trecerea de la ora de iarnă la cea de vară făcîndu-se în ultima duminică din luna martie.

Ceasul se dă înainte, astfel ora trei dimineaţa devine ora patru, iar ziua aceea are doar 23 de ore, aceasta fiind ultima duminica in care se schimba ora!

ANUNŢ FABULOS DE ULTIMA ORA!!! NEŞU A FOST VĂZUT AZI MERGÎND ÎN GHENCEA!!! „E ADEVĂRAT!!! DE ASTĂZI…” 

 Când se schimbă ora în 2015! Anul acesta, pe 29 martie este ultima duminică din lună, atunci se face trecerea la ora de vară, anunţă specialiştii.

DIVORŢ cu SCANDAL în Antena 1! Îndrăgită de milioane de telespectatori, VEDETA S-A RĂZBUNAT CRUNT pe soţul INFIDEL!!! Cu cine S-A „CUPLAT”!!!

Pe de altă parte, trecerea de la ora de vară la cea de iarnă se face întotdeauna în ultima duminică din octombrie, cînd ceasul se dă înapoi, iar ora patru dimineaţa devine ora trei, iar ziua respectivă are 25 de ore.

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care „Zana” le vrea DISPĂRUTE! 

 Ideea realizării unui decalaj orar manual aşa încît societatea să beneficieze de o oră în plus de lumină naturală şi astfel să se economisească curentul electric în case şi în mediul industrial a apărut în 1895 din partea astronomului britanic George Hudson.

ULUITOR! IUBITUL a prins-o pe Mihaela Rădulescu ÎN PAT cu un alt bărbat! Ce a URMAT…

 În 1930 a fost pusă în practica pentru prima dată schimbare orei de către Germania şi Austro-Ungaria, fiind apoi adoptată de tot mai multe state ale lumii.

FOTO INCENDIAR!!! ANDREEA BALAN S-A DEZBRACAT!!! PLAYBOY A PLATIT BANI GREI PENTRU ASTA!!! SE VEDE TOT!!!

În prezent, aproape toate ţările europene au adoptat ora de vară, ca şi SUA, Canada, cîteva ţări din America de Sud, din Africa şi chiar cîteva provincii din Australia, precum şi Noua Zeelandă.

FOTO SOC!!! PRODANCA SI REGHE AU RAMAS INTERZISI CAND SI-AU VAZUT FATA LOR ASA!!! IPOSTAZE INCENDIARE, SUPER SEXY!!!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×