Când poate fi eliberat Cristian Cioacă din închisoare. Ar putea face în doi ani cerere de eliberare condiționată

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
30/09/2019, 13:50
Când poate fi eliberat Cristian Cioacă din închisoare. Ar putea face în doi ani cerere de eliberare condiționată
Cristian Cioacă ar putea scăpa mai repede din închisoare. Sursa foto: antena3.ro

Chiar în ziua în care Elodia ar fi împlinit vârsta de 51 de ani, avocata familiei Ghinescu vine cu precizări importante despre această tragedie care a îngrozit întreaga opinie publică. Potrivit spuselor sale, chiar dacă a primit o condamnare de 15 ani și șase luni pentru faptele sale cumplite, Cristian Cioacă ar putea fi eliberat din închisoare mai repede decât s-ar fi așteptat.

În doi ani, Cristian Cioacă ar putea scăpa de închisoare

Într-un interviu acordat recent, Crina Radu susține că este foarte posibil să-l vedem în libertate cât de curând pe omul care și-a ucis cu bestialitate soția și a refuzat de fiecare dată să coopereze cu oamenii legii pentru găsirea trupului neînsuflețit. În condițiile în care se comportă exemplar în penitenciar și nu ezită să execute diverse sarcini, fostul polițist poate solicita în scurt timp eliberarea condiționată și sunt mari șanse ca demersul său să aibă succes.

Cioacă, aşa cum este pedeapsa, ar fi trebuit să execute 3/4, 11 ani și 9 luni. Acolo în penitenciar munceşte, nu ceva greu, la bucătărie. Am înteles că predă cursuri altor detinuţi, din toate acestea câştigă zile executate. Din surse, Cioacă peste 2 ani a trebui să îşi depună cerere pentru eliberare condiționată”, a declarat avocata familiei Elodiei Ghinescu.

Rudele lui Cioacă susțin că Elodia ar putea fi în viață. Sursa foto: kanald.ro
Rudele lui Cioacă susțin că Elodia ar putea fi în viață. Sursa foto: kanald.ro

Vărul lui Cioacă susține că Elodia trăiește

Chiar dacă s-au scurs mai bine de 12 ani de la dispariția Elodiei, ancheta în acest caz este departe de a se fi încheiat. Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare, dar mulți sunt în continuare convinși că acesta nu și-a ucis soția. Spre exemplu, vărul său, fost angajat al Serviciului de Protecție și Pază (SPP), a susținut că deține informații conform cărora femeia ar fi în viață, aflându-se sub protecția unor persoane extrem de importante. De altfel, această mărturie se regăsește în rechizitoriul întocmit de procurori.

Elodia ar putea fi în acest moment într-un program de protecţie a martorilor sau, pur şi simplu, undeva în străinătate, sub identitate ascunsă”,  le-a declarat vărul lui Cioacă anchetatorilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×