Când începe sezonul al doilea al serialului Vlad, de pe Pro TV

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
21/07/2019, 14:43
Când începe sezonul al doilea al serialului Vlad, de pe Pro TV
Serialul Vlad continuă din toamnă cu sezonul doi. Sursa foto: protv.ro

Serialul Vlad, producție cu care Pro TV a reușit să cucerească audiențele în prima parte a acestui an va continua cu cel de-al doilea sezon, vestea făcând  deliciul fanilor din întreaga țară. Oamenii așteaptă acum cu nerăbdare să urmărească noile peripeții prin care va trece personajul preferat.

Sezonul doi al serialului Vlad va lua startul în toamnă

Chiar dacă Pro TV nu a comunicat data la care va lua startul sezonul cu numărul doi al serialului Vlad, trebuie spus că filmările pentru continuarea poveștii care i-a ținut cu sufletul la gură pe telespectatori timp de mai bine de trei luni sunt în toi. Mai mult ca sigur, Vlad va face parte din grila pe care postul din Pache Protopopescu o propune pentru această toamnă. Până una-alta, regizorul producției a oferit câteva detalii în legătura cu provocările pe care le va întâmpina protagonistul în încercarea de a-și duce la bun sfârșit răzbunarea.

Sunt bucuros că am început filmările pentru cel de-al doilea sezon VLAD, un sezon foarte dinamic și periculos, dar și cu elemente de romantism. Cu toate că Vlad vede că răzbunarea e foarte aproape, totul se schimbă când își dă seama că planul său face parte dintr-o schemă mult mai complexă decât cea pe care o credea el inițial, că implică și alte obiective. Vrea să afle adevărul și face totul pentru acest lucru, chiar dacă nu mai poate avea încredere în foarte mulți. În toamnă, vom urmări întreaga poveste și toate planurile răzbunării” , a declarat Jesus del Cerro, artizanul întregului serial.

Vlad și Eliza vor avea parte de noi peripeții în sezonul doi. Sursa foto: protv.ro
Vlad și Eliza vor avea parte de noi peripeții în sezonul doi. Sursa foto: protv.ro

Ce spun Adrian Nartea și Andrei Aradits

La rândul său, Adrian Nartea, omul care îi dă viață personajului principal, a vorbit despre mult-așteptata continuare a seriei. Fără a dezvălui prea multe detalii, acesta îi asigură pe telespectatori că sezonul cu numărul doi se anunță chiar mai spectaculos decât primul.

Noi ieri și alaltăieri am fost la repetiții. Citim scenariile și vom începe filmările în curând. Sezonul doi este mult mai bun decât primul” , a declarat Nartea, în cadrul unui inteviu acordat recent.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×