Când începe noul sezon iUmor! Delia: „Sunt plină de surprize în acest sezon”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/02/2020, 12:08
Când începe noul sezon iUmor! Delia: „Sunt plină de surprize în acest sezon”
Delia promite momente de neuitat în noul sezon iUmor. Sursa foto: observator.tv

Vă era dor de iUmor? Ei bine, așteptarea va lua sfârșit în doar câteva zile, pentru că îndrăgita emisiune se pregătește de revenirea pe micul ecran. Ajunsă la sezonul cu numărul opt, competiția se anunță mai acerbă ca niciodată, întrucât producătorii au avut grijă să aducă în prim-plan cei mai talentați concurenți din întreaga țară, astfel încât telespectatorii Antena 1 să se distreze și, bineînțeles, să râdă pe săturate.

Noul sezon iUmor debutează sâmbătă, 22 februarie

Dar să nu mai prelungim așteptarea, pentru că știm cât sunteți de curioși să aflați când anume veți putea urmări noi ediții ale show-ului preferat. Potrivit reprezentanților postului din trustul Intact, iUmor va reveni pe micul ecran vineri, 22 februarie, de la orele 20:00.

Producătorii și-au propus să concureze astfel Românii au Talent, emisiune care, dacă ne raportăm la datele oficiale, a devenit în ultimii ani tradițională pentru serile de vineri. Chiar dacă misiunea nu este deloc ușoară, Antena 1 pare să fi găsit rețeta câștigătoare pentru a pune capăt supremației rivalilor de la Pro TV.

Delia promite surprize de proporții în noul sezon iUmor

Sau cel puțin așa susține Delia, care le promite telespectatorilor un sezon memorabil, presărat cu surprize la fiecare pas. În plus, aflată pentru a opta oară consecutiv la masa juriului, îndrăgita artistă nu se va mai lăsa atât de ușor convinsă să apese butonul de „Like”.

Așa că fiecare concurent va trebui să muncească din greu pentru a o impresiona și a-i dovedi că merită un loc în etapele eliminatorii ale competiției.

Cred că sunt plină de surprize în acest sezon, exact ca și concurenții. De multe ori mi s-a spus că am reacții diverse, că nu mai sunt atât de predictibilă, nu am mai dat votul meu de încurajare cum am obișnuit până acum.

Uneori am fost mai aspră, alteori mai indulgentă, depinde. Nu cred că e o schimbare a mea ca jurat, ci o altă etapă a vieții”, a dezvăluit Delia, înaintea premierei noului sezon iUmor.

Acesteia i s-au alăturat, ca de obicei, Cheloo și Mihai Bendeac, în căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1. Ca de fiecare dată, votul începe în timpul ediţiei respective şi se încheie a doua zi la ora 16:00. Cel care va reuși să câștige simpatia publicului se va califica direct în finala concursului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×