Când începe, de fapt, America Express. Antena 1, decizie surprinzătoare

Andreea Vasile   
în Stiri mondene
29/06/2022, 14:21
Când începe, de fapt, America Express. Antena 1, decizie surprinzătoare
Când va începe, de fapt, America Express. Foto: Instagram

Conform ultimelor informații distribuite în mediul online, emisiunea America Express ar urma să fie difuzată pe Antena 1 abia anul viitor, ci nu în toamnă, așa cum se așteptau telespectatorii.

Când începe America Express? Decizia luată de Antena 1

În prezent se derulează filmările pentru America Express, fosta Asia Express. Show-ul este unul dintre cele mai așteptate, iar telespectatorii se așteptau ca difuzarea să înceapă din toamnă.

Totuși, conform informațiilor distribuite pe Instagram de contul Viperele Vesele, Antena 1 ar fi amâna difuzarea emisiunii pentru anul viitor.

Zvonurile nu au fost confirmate de postul de televiziune, însă, de-a lungul timpului, s-au adeverit majoritatea celor dezvăluite de pagina respectivă în mediul online, notează capital.ro.

Cât de departe au ajuns filmările pentru America Express?

Sezonul acesta, cele nouă echipe au plecat pe Drumul Aurului, într-un traseu ce cumulează mai mult de 7000 kilometri. Concurenții vor străbate trei țări, Mexic, Guatemala și Columbia.

Filmările au început în urmă cu o lună, atunci când aceștia au părăsit România. Cei care au acceptat provocarea au fost Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Puya și Melinda, soția sa, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

De asemenea, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela, Bruja și Pufeh, Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, participă la emisiune.

Recent, moderatoarea show-ului, Irina Fodor, a dezvăluit în mediul online faptul că etapa din Mexic a luat sfârșit, iar în prezent au ajuns în Guatemala.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

Gina Pistol a refuzat să prezinte America Express

Irina Fodor se află pentru a doua oara la cârma emisiunii. Cu toate că telespectatorii se așteptau că Gina Pistol să revină după naștere, iubita lui Smiley a decis că este mai important să petreacă timpul cu Josephine, fiica lor.

„Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să-i explic eu unui copil care are nevoie de mama că eu lipsesc două luni de zile, ceea ce înseamnă foarte mult?”, a explicat Gina Pistol.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×