Scandal! Ce a păţit cancelarul german Angela MERKEL! Poliţia a demarat o anchetă!

Filon Stan   
în Galerie foto
07/09/2017, 00:00
Scandal! Ce a păţit cancelarul german Angela MERKEL! Poliţia a demarat o anchetă! GALERIE FOTO

Angela Merkel, huiduită şi bătută cu roşii în campania electorală! Totul s-a petrecut în timpul unei vizite în oraşul universitar Heidelberg, în timpul campaniei electorale pentru alegerile legislative naţionale, care vor avea loc pe data de 24 septembrie, relatează DPA.

Angela Merkel, care candidează pentru al patrulea mandat consecutiv în alegerile din septembrie, îşi terminase discursul când a fost aruncată roşia. Leguma s-a lovit de şoldul cancelarului. Tot o roşie a atins-o şi pe Claudia von Brauchitsch, care se ocupă de evenimentele organizate de Uniunea Creştin-Democrată. Aceasta a primit ajutor din partea Angelei Merkel, care i-a oferit o batistă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Discursul cancelarului a fost perturbat în mai multe rânduri de fluierături şi sloganuri. ”Trădătoarea poporului!”, ”Ipocrită!” şi ”Mincinoasă!” s-a auzit din public, insultele venind de obicei de la membrii unor organizaţii de extremă dreapta, scrie DPA.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru depistarea celor care au aruncat cu roşii.

Incidentul i-a afectat doar starea de spirit Angelei Merkel, deoarece presa scrie că în aceeaşi seară a fost văzută la o întâlnire purtând aceeaşi jachetă.

Angela Merkel i-a felicitat pe cei care i-au ajutat pe imigranţi

Merkel i-a lăudat, în discursul pe care l-a suţinut, pe germanii care i-au ajutat pe migranţi în timpul crizei migraţiei din 2015, un gest pe care l-a salutat drept ”un mare ajutor umanitar”.

”Dacă am făcut vreo greşeală, atunci ea nu a fost să primim oameni, ci mai degrabă că nu am acordat atenţie faptului că oameni din Iordania, Liban, Turcia şi Siria nu au avut suficientă mâncare, nu primeau educaţie şi s-au lăsat pe mâna traficanţilor de persoane”, a declarat ea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×