IMAGINI INCENDIARE! Iubita celui mai promiţător STELIST, TOPLESS!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
31/03/2014, 19:14
IMAGINI INCENDIARE! Iubita celui mai promiţător STELIST, TOPLESS! GALERIE FOTO

Stelistii nu sunt doar campionii Romaniei la fotbal, dar si la iubite! Dovada este tanarul Alexandru Tarnovan, atacantul adus de la Viitorul Constanta avand o „jumatate” uluitor de sexy!

Prezentata in premiera si in exclusivitate de CANCAN.RO, relatia lui Tarnovan cu Laura Giurcanu a debutat la inceputul acestui an si a urmat cu fidelitate scenariul unei frumoase povesti de dragoste.

61491818

 

Ce-i drept, atacantul Stelei este ambitionat si de faptul ca are una dintre cele mai sexy iubite din vestiarul ros-albastrilor, Laura fiind manechin si castigand sezonul al doilea al show-ului „Next Top Model” al lui Catalin Botezatu.

61491819

 

Ca orice fotomodel care se respecta, frumoasa iubita a lui Alex Tarnovan a realizat mai multe pictoriale… Unele dintre ele, cuminti. Altele, nu prea.

61491820

 

In urma cu ceva vreme, Laura a renuntat la inhibitii, dar si la hainute, si a participat la o sedinte foto extrem de provocatoare, fiind pozata cu sanii la vedere, nefiind exclus ca, mai devreme sau mai tarziu, iubita lui Tarnovan sa apara pe coperta revistei iepurasului cu papion.

Tine cu… Rapidul!

Povestea de dragoste dintre Alexandru Tarnovan si Laura Giurcanu a inceput in urma cu doua luni, una dintre primele lor intalniri fiind filmate de paparazzii CANCAN.RO.

61491822

Fotbalistul si fotomodelul se inteleg de minune, insa exista o mica problema. Desi iubitul ei joaca la Steaua, „manechina” lui Botezatu are un secret alb-visiuniu: tine cu Rapidul, una dintre rivalele de moarte ale gruparii din Ghencea.

SURSA: CANCAN.RO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×