Pericol de explozie în localitatea buzoiană Padina! Un camion plin cu azotat de amoniu s-a răsturnat! Combustibilul curge din rezervor!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
20/11/2017, 14:20
Pericol de explozie în localitatea buzoiană Padina! Un camion plin cu azotat de amoniu s-a răsturnat! Combustibilul curge din rezervor!

Accident grav în judeţul Buzău! Este pericol de explozie! Un camion plin cu azotat de amoniu s-a răsturnat, iar combustibilul din rezervor se scurge pe sub maşină. Traficul rutier este oprit luni după-amiază pe Drumul Naţional 2C, aproape de Padina, în urma unui accident de circulaţie.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră circulaţia rutieră este blocată pe DN2C, în apropiere de localitatea Padina, judeţul Buzău, după ce un camion încărcat cu 42 tone de azotat de amoniu s-a răsturnat pe sensul de mers către Ialomiţa.

Camion plin cu azotat de amoniu răsturnat în Buzău! În 2004, tot în Buzău au murit 18 oameni în urma unui accident similar

În acest moment traficul este oprit pe ambele sensuri de mers. La faţa locului intervin echipaje de poliţie şi pompieri. Şoferul se pare că a suferit răni minore, iar populaţia din zonă a fost evacuată pe o rază de 800 de metri.

„Explozia de la Mihăileşti” este denumirea generică sub care este cunoscut cel mai mare dezastru produs pe şoselele din România. Un camion cu azot a explodat, pe 24 mai 2004, pe drumul European 85, la Mihăileşti, în judeţul Buzău, deflagraţia soldându-se cu 18 morţi şi 13 răniţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×